zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 26. marta do 1. aprila: Bikovi izlaze iz jedne, ulaze u drugu vezu, Blizanci ostvaruju veliki san

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock / Zoom Team
foto: Shutterstock / Zoom Team

Device će rešiti pitanje nasleđa ili se zbližiti sa uticajnom osobom, dok će Vage konačno upoznati osobu koja će im u potpunosti odgovarati.

 

Proverite šta je to što vas očekuje u nedelji koja je pred vama. 

 

 

Ovan 


Posao – Vaša sposobnost da prenesete znanje drugima će doći do izražaja. Više sarađujte sa kolegama i verujte im, posebno ako iz raznih razloga niste u mogućnosti da sami obavite posao.

 

Ljubav - Ljubavne rastave su izvesne u vezama koje su dugo bile opterećene problemima. U odnosima u kojima dominiraju razumevanje i ljubav, neće biti negativnih promena, upravo suprotno. Potencijalne poteškoće u životu će vas još čvršće vezati, piše 24.sata.hr.

 

Zdravlje - Mars ulazi u vaš nepovoljni znak Raka, pa ćete biti aktivniji i dinamičniji, ali se time povećava rizik od upale, temperature i raznih nezgoda. Ovan bi mogao da ima problema sa sinusima i očima, pa je dobro proveriti dioptriju.

 

Najbolji dan: 1. april

 

Najgori dan: 28. mart

 

Proverite šta vas očekuje u nedelji koja je pred nama
Proverite šta vas očekuje u nedelji koja je pred namafoto: Shutterstock / IKO-studio

 

Bik


Posao – Zadaci i obaveze neće tolerisati kašnjenje, ali ni nemar. Ako želite da ih završite u predviđenom roku i na zadovoljavajući način, moraćete da se više koncentrišete i uložite više truda i znanja.

 

Ljubav - Više ćete se smejati i biti opušteni. Vaše zasluge za bolje odnose sa okolinom, a posebno sa osobama suprotnog pola, biće velike. Bezbolno ćete izaći iz ljubavne veze koja vas više ne zadovoljava. Razlog će biti vaš zaljubljenost u drugu osobu.

 

Zdravlje - Bik rođen u aprilu osetiće povećanu nervozu, a mogle bi da zavladaju i neke hronične tegobe. Ostali su u dobrom periodu u kome im neće nedostajati optimizma i pozitivne energije za druženje.

 

Najbolji dan: 29. mart

 

Najgori dan: 31. mart

 

 

Blizanci 


Posao – Vreme je da Blizanci ostvare ono o čemu već dugo sanjaju. Mnogi će upisati neki od kurseva, učestvovati na predavanjima ili odlučiti da nastave svoje dugogodišnje školovanje.

 

Ljubav - Ako ste u dugoj vezi ili braku, kriza je izvesna. Svađaćete se oko novca, kako ulagati i trošiti. Nećete moći konstruktivno da rešavate svađe, pa je preporučljivo da se uzdržite od diskusija kojima ćete biti skloni zbog toga što vam je Venera nepovoljna.

 

Zdravlje - Vaše zdravlje će se poboljšati od 26.3. poboljšajte malo, ali ipak morate biti oprezni. Ako se osećate depresivno ili patite od neke vrste virusa, ojačajte se multivitaminskim preparatima. Više se družite sa ljudima.

 

Najbolji dan: 26. mart

 

Najgori dan: 30. mart

 

Iskoristite ovu nedelju da privedete poslove kraju
Iskoristite ovu nedelju da privedete poslove kraju foto: Shutterstock/bbernard

 

Rak 


Posao – Ponekad ćete se osećati iscrpljeno i umorno, pa radite samo najvažnije poslove. Ipak, stvari će posle dužeg vremena početi da se okreću u vašu korist, posebno od 13. marta kada sve kreće nabolje.

 

Ljubav – Moguća je ljubav u kojoj će biti razlike u godinama, kulturnom poreklu ili načinu života. Nije isključeno da, pod uticajem određenih okolnosti, Rakovi konačno pokleknu i priznaju sebi svoja osećanja. Ako ste u braku, čuvajte se svoje brzopletosti.

 

Zdravlje – Vaše mentalno zdravlje biće odlično, ali ako ste rođeni u junu, uticaj Marsa u vašem znaku od 26.3. upozorava na povećanu potrošnju energije. Vodite računa o svojoj glavi, ali i o varenju. Bićete zainteresovani za bioenergiju i alternativni tretman.

 

Najbolji dan: 28. mart

 

Najgori dan: 26. mart

 


Lav


Posao – Znaćete da se nametnete i izdvojite, a vaše samopouzdanje i želja za delovanjem podstaći će vas na pojačane napore. Srećni obrti koji će vas pratiti pomoći će Lavovima da reše probleme koji ih opterećuju.

 

Ljubav - Ako ste u dugoj vezi ili braku, doći će do zasićenja. Poslovne obaveze i ambicije vas ili vašeg partnera mogle bi da izazovu ozbiljnije poljuljanje ljubavnog tla. U svakom slučaju, ne donosite odluke na brzinu. Neka vreme postane vaš saveznik.

 

Zdravlje – Ne preterujte sa slatkišima. Kilograme će biti lako dobiti, a teško izgubiti. Bićete zabrinuti zbog lošeg zdravlja nekog od ukućana o kome ćete morati da brinete, a to će vas takođe iscrpiti.

 

Najbolji dan: 31. mart

 

Najgori dan: 29. mart

 

Kakva nedelja je pred vama, proverite u novom nedeljnom horoskopu
Kakva nedelja je pred vama, proverite u novom nedeljnom horoskopufoto: Shutterstock / baranq

 

Devica


Posao – Mogli biste da rešite pitanje nasleđa ili da se zbližite sa uticajnom osobom koja će vam biti sponzor ili tajni pokrovitelj. Očekuje vas niz knjigovodstvenih, poreskih i računovodstvenih obaveza.

 

Ljubav – Planete vam onemogućavaju dobru komunikaciju sa partnerom. Veoma je važno da govorite šta mislite i da ne radite ništa kada ste ljuti. Pokušajte da slušate šta vaš partner govori i uverite se da je razumeo šta ste mu rekli.

 

Zdravlje - Od 26.3. Device će osetiti porast energije, ali i samopouzdanja. Pazite na povećanu nervozu, koja može izazvati prolaznu tahikardiju.

 

Najbolji dan: 30. mart

 

Najgori dan: 27. mart

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Koji znak će ove nedelje dobiti priliku da se ponovo zaljubi?
Koji znak će ove nedelje dobiti priliku da se ponovo zaljubi?foto: Shutterstock / Victoria Chudinova

Vaga 


Posao - Nalazite se u periodu kada će naklonost javnosti, ugovori i zakonske mogućnosti biti izuzetno važni. Ako ste javna ličnost, mogli biste biti izloženi kritikama koje će se pojaviti u novinama, medijima.

 

Ljubav - Ako ste slobodni, ova nedelja će obeležiti pozitivnu prekretnicu u upoznavanju osobe koja će vam u potpunosti odgovarati. Ta osoba će svojim izgledom ostaviti snažan utisak na vas. Simpatije će biti obostrane, a razvoj događaja brz i gotovo neočekivan.

 

Zdravlje – Septembarske Vage će najviše osetiti nepovoljno dejstvo Marsa – vodite računa o bubrezima, bešici i glavi, koji su
vaše osetljive tačke. Druge Vage će se fokusirati na svoj izgled i posećivati kozmetičare i frizere.

 

Najbolji dan: 1. april

 

Najgori dan: 28. mart

 

 

Škorpija 


Posao - Postoje određene promene, na primer preseljenje u druge prostorije i slično, pa sve do većih koje bi mogle da vas upute u novom pravcu. Važno je da se prilagodite i da ne dolazite u sukob sa vlastima.

 

Ljubav - Ako ste nedavno raskinuli, suočićete se sa posledicama tog čina. Možda shvatite da ste pogrešili i poželeli biste da vratite vreme unazad. Podrška Marsa od 26. marta donosi dah novih promena, pa nije isključeno da se krene sa novom osobom.

 

Zdravlje – Ništa neće moći da naškodi izvanrednom psihofizičkom stanju Škorpije. Odgovaraće vam aktivan životni stil, dok će vam lenjost biti samo loše. Počećete intenzivnije da vežbate i hodate.

 

Najbolji dan: 29. mart

 

Najgori dan: 1. april

 

Koji znak će ove nedelje imati priliku da sretne zanimljivu osobu?
Koji znak će ove nedelje imati priliku da sretne zanimljivu osobu?foto: Shutterstock / Ann Haritonenko

 

Strelac


Posao - Radni dani će biti prilično dugi i uključivaće kontakte, komunikaciju, putovanja, pružanje intelektualnih usluga i eventualno obuku novih kadrova. Od vas će se tražiti informacije, saveti i pomoć.

 

Ljubav - Poslovni događaji će vam oduzeti dosta vremena, a često će večernji izlasci i društveni život biti vezani za posao. Tako bi radna scena mogla biti poprište novih poznanstava, simpatija i potencijalne ljubavi. Ako ste u braku, moguće su svađe!

 

Zdravlje - Poslovni problemi i loši međuljudski odnosi remete Strelčevu mentalnu ravnotežu. Pravilna ishrana i više sna će vam vratiti izgubljenu energiju. Od 26. marta osećaćete se bolje, a najviše rođeni u novembru.

 

Najbolji dan: 31. mart

 

Najgori dan: 26. mart

 

 

Jarac


Posao - Ne oslanjajte se na mišljenja kolega, koji će vas nervirati zbog svoje površnosti i neodgovornosti. Moraćete češće da ispravljate tuđe greške, obavljate zadatke koji vam po mnogo čemu ne odgovaraju.

 

Ljubav - Emocionalna sreća kojom zračite delovaće kao magnet na suprotni pol. Tako da se može desiti da vam se pored nove simpatije dopadne još neko. Oni koji su u braku uspešno će rešiti porodične probleme ili nesporazume u komunikaciji sa partnerom.

 

Zdravlje – Nepovoljan uticaj Marsa od 3/26. to bi moglo uzdrmati vaš imunitet. Ovome će biti najskloniji rođeni u decembru, koji treba da budu zaštićeni od povreda, padova i virusa. Jarčevi rođeni u januaru će se osećati odlično!

 

Najbolji dan: 30. mart

 

Najgori dan: 28. mart

 

Koji znak će ove nedelje napradovati na polju posla?
Koji znak će ove nedelje napradovati na polju posla?foto: Shutterstock / Mariia Boiko

 

Vodolija 


Posao - Vreme je dobro za donošenje odluka, ulazak u nove poslove i slične velike promene. Nećete imati problema sa obavljanjem čak i najdosadnijih i najbanalnijih zadataka. Vaša zarada je bolja.

 

Ljubav - Nedelja označava pravu renesansu ljubavi i porodičnih odnosa, pa uživajte bez rezerve. Neki od vas će pored ljubavi spojiti i poslovna interesovanja sa partnerom, pa su moguća zajednička ulaganja ili ulazak u nove poslove koji će vas još više zbližiti.

 

Zdravlje - Zdravstveni problemi Vodolije biće usko povezani sa emocionalnim nezadovoljstvom. Utehu ćete bezuspešno tražiti u hrani i piću, što će opterećivati ionako osetljivo varenje. Čuvajte se povreda nogu i padova!

 

Najbolji dan: 27. mart

 

Najgori dan: 31. mart

 

 

Ribe

 

Posao - Sve vam ide dobro. Moguće su sve opcije, od napredovanja na trenutnom radnom mestu, nagrade za dosadašnje zalaganje u vidu promocije, do potpune promene Vašeg sadašnjeg poslovnog imidža.

 

Ljubav - Planete će omogućiti Ribama da uz malo truda pronađu rešenja za probleme i dogovore se sa partnerom. Budite inicijator razgovora i pomirenja. Njihova simpatija će držati samce podalje neko vreme. Budite strpljivi, shvatićete.

 

Zdravlje – Ići ćete u korak sa svojim izgledom. Sa zadovoljstvom ćete potrošiti novac na razne kozmetičke tretmane i preparate koji će vam pomoći da sačuvate mladalački izgled. Vaše zdravlje će se poboljšati od 26.3. bićete veoma dobro, a manje ćete biti izloženi stresu.

 

Najbolji dan: 28. mart

 

Najgori dan: 26. mart

 

 

makonda-tracker