neki će se iznenaditi

Veliki LJUBAVNI HOROSKOP za APRIL: Lavovi će moći da zasnuju porodicu, Vage, vreme je za promenu u vezi

0

U aprilu se budi priroda, a i emocije. Evo šta čeka svaki od 12 znakova Zodijaka u mesecu koji nam dolazi 

foto: Shutterstock / Mariia Boiko
foto: Shutterstock / Mariia Boiko

Veliki mesečni ljubavni horoskop za april 2023. godine donosi vam Sensa.

 

Ovan

 

Ovaj mesec neće biti lak za Ovnove. Možda želite više nezavisnosti. Ali zapamtite da je ključ zdrave veze komunikacija i otvorenost. Ako dođe do nesporazuma, odmah o svemu razgovarajte sa partnerom. Usamljeni Ovan će imati priliku da upozna osobu koja će ih zainteresovati. Takođe, ovaj mesec se može opisati kao period rasta u svim oblastima života, uključujući i romantične.

 

Bik

 

Bikovi koji se dugo zabavljaju ili su u braku biće u iskušenju da zajedno odu na putovanje ili obave neku veću kupovinu. Sada možete bezbedno da pravite planove za budućnost. April će biti dobro vreme za unutrašnji rast. Oni predstavnici ovog znaka koji su u potrazi za ljubavlju imaće priliku da upoznaju osobu koja deli vaša interesovanja. Ali nemojte žuriti stvari, pustite da se veza razvija prirodnim putem.

 

 

Blizanci

 

April će doneti mnogo prilika koje će vam omogućiti da uspostavite kontakt sa zanimljivom osobom. Glavna stvar je da se ne plašite da izađete van svoje zone udobnosti, dajte sebi priliku da upoznate ljude i isprobate nove stvari. Blizanci koji su u vezi moći će da ojačaju vezu sa partnerom i čak dostignu novi nivo. Vredi pokušati zanimljivu zajedničku aktivnost u slobodno vreme, na primer, otići na izložbu ili otići na kratko putovanje.

 

Rak

 

U aprilu ljudi rođeni pod ovim znakom mogu postati otvoreniji i sigurniji u sebe i svoje odnose. Ali ne zaboravite da brinete o svojoj voljenoj osobi, kao i da iskreno izrazite svoja osećanja i emocije. Ako sumnjate u to kako bi veza trebalo da se razvija, april će biti pravo vreme da se sredite i pronađete odgovore. Ovaj mesec je povoljan i za pronalaženje novih poznanstava.

 

Lavovi, ovo je pravo vreme za zasnicanje porodice
Lavovi, ovo je pravo vreme za zasnicanje porodice foto: Shutterstock / baranq

 

Lav

 

Lavovi će u aprilu lako pokazati svoju romantičnu stranu u vezi sa voljenom osobom. Ovo je sjajno vreme za uživanje u sastancima i putovanjima. Usamljeni predstavnici ovog znaka moći će da upoznaju zanimljivu osobu. Postoji velika verovatnoća da će to u budućnosti izgraditi jaku vezu. Takođe, ljubavni horoskop za april 2023. godine za Lava kaže da će oni koji žele da zasnuju porodicu moći da ostvare ovaj san u bliskoj budućnosti. Ali promene se neće desiti same od sebe, moraćete da se potrudite.

 

Devica

 

U bliskoj budućnosti, period istine će početi za Device. To znači da će svi trikovi i manipulacije biti otkriveni. Ali ne treba da brinete, jer će takvi događaji imati samo koristi. Oni koji su bili u teškim vezama konačno će moći da ih prekinu i da skinu teret. Srećni parovi će se još više zbližiti. Device koje su nedavno doživele raskid upoznaće osobu koja će ih ceniti i poštovati. Ali u isto vreme treba da budu oprezni sa svojim rečima i postupcima, jer su u stanju da imaju snažan uticaj na druge.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker