zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 28. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Look Studio/Shuterstock
foto: Look Studio/Shuterstock

STRELAC

 

Posao:
Proširenje poslovne saradnje sa inostranstvom može Vam doneti izuzetno veliki finansijski uspeh. Ipak, budite oprezni sa onim poslovnim ponudama koje izgledaju previše dobre da bi bile realne. Prvo proverite prošlo poslovanje novih poslovnih saradnika. Objektivna procena situacije je obavezan element Vašeg poslovanja u ovom periodu.

Ljubav:
Mogućnost da uđete u vezu s nekim od vaših poslovnih partnera je velika. Možete se naći u velikoj ljubavnoj dilemi, jer inače ne volite da mešate ljubav i posao.

Zdravlje:
Bolovi u ramenom pojasu.

 

JARAC

 

Posao:
Ukoliko imate svoj biznis, akcenat je na reorganizaciji poslovanja i novom početku. Novo poglavlje na poslovnom planu može Vam doneti veliki uspeh, ali će biti veoma važno da unapred osmislite detaljan poslovni plan i okupite oko sebe tim pouzdanih ljudi.

Ljubav:
Poseban emocionalni naboj donosi Vam boravak planeta u Vašem znaku. Težina planetarnih uticaja ogleda se u tome što nijedan odnos koji se ne zasniva na iskrenim osećanjima ne može opstati. U tom smislu, Vi se možete naći pred radikalnim odlukama.

Zdravlje:
Reuma. Obratite se lekaru.

 

 

VODOLIJA

 

Posao:
Porast popularnosti i uspeh u internacionalnim okvirima. Ukoliko se bavite finansijama, medicinom ili prosvetom, možete takođe očekivati veliko unapređenje. Finansije se stabilizuju i popravljaju, tako da ćete imati mnogo razloga za zadovoljstvo.

Ljubav:
Oni koji su slobodni mogu da pronađu svoju srodnu dušu na nekom putovanju ili preko prijatelja. Vodolije koje su u braku, mogu naići na neke probleme u vidu sukoba različitih gledišta na bitna pitanja. Moguća su i neka uplitanja treće strane, kao i spletke i manipulacije.

Zdravlje:
Alergija.

 

RIBE

 

Posao:
Preveliki obim posla može da stvori pritisak na Vas, pa će biti neophodno da okupite tim saradnika da biste uspeli da završite sve na vreme. Pitanje saradnje sa inostranstvom i dalje je aktuelno. Upravo u okvirima te poslovne saradnje, očekuje Vas poslovni uspeh. Važno je da donesete prave odluke.

Ljubav:
Jednostavno plenite šarmom i teško Vam je odoleti. Ribe koje su u vezi ili u braku mogu imati problema zbog nepoverenja koje su probudile.

Zdravlje:
Bolovi u vratu.

 

 

makonda-tracker