jeste li to vi?

Vole da se hvale zbog svoje posebnosti: Evo zbog čega su osobe rođene u februaru drugačije — niko nije kao oni

0

Postoje brojne stvari koje ističu ove osobe i koje oni neretko vole da istaknu, jer kako i sami kažu sve te karakteristike ih čine jedinstvenijim individuama. 

foto: Shutterstock/andriano.cz
foto: Shutterstock/andriano.cz
  • Retki su 

 

Kako kaže statistika ni u jednom mesecu nije rođeno nego u februaru. Jedan od razloga jeste zbog toga što drugi mesec u godini ima manje dana nego ostali meseci čak i kada je prestupna godina, a drugi raylog je to što osobe obično ne planiraju decu u zimskim mesecima, pošto su temperature na ovim prostorima veoma niske. 

 

  • Veoma su kreativni 

 

U ovom mesecu rađaju se Ribe i Vodolije. Ako uzmemo neverovatnu ambicioznost prvih i kreativnost drugih njih mnogi vole zbog kreativnosti i jedinstvenosti koje imaju. Svi žele da rade i sarađuju sa njima. 

 

  • Smireni su

 

Kako je objavilo jedno mađarsko istraživanje, osobe rođene u ovom znaku su veoma uravnotežene i to mnogi pvezuju sa dopaminom i seratoninom u svim fazama razvoja. Veoma su stabilni i osobe rođene u ovom znaku vole to da istaknu. 

 

1 / 3 Foto: Kichigin/Shutterstock

 

 

  • Uspešnost

 

Ono šta kažu naučnici iz Connecticuta ​​​​​​, oni smatraju da su osobe rođene u znaku Riba i Vodolije osobe koje su veoma uspešne i ne samo da je to puka pretpostavka, nego ih svi opisuju kao takve osobe kada se priča o njima. 

 

  • Umetnici su rođeni u februru

 

Mnogi umetnici su upravo rođeni u drugom mesecu u godini. Osobe rođene u znaku Riba i Vodolije vole da istaknu da je kod njih desna strana dosta više razvijenija, pa se zbog toga često ponose svojim kreativnim darom. 

 

 

makonda-tracker