zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 28. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Look Studio/Shuterstock
foto: Look Studio/Shuterstock

LAV

 

Posao:
Poslovna putovanja i rešenje pravnih pitanja mogu biti dominantne teme na poslovnom planu. Potrudite se da nadzirete saradnike, jer se može potkrasti neka greška ili veći previd. Provera dokumentacije je ono što bi trebalo da uradite u ovom periodu.

Ljubav:
Bilo da ste u braku ili u vezi očekuje Vas period prepun lepih izlazaka i romantičnih trenutaka sa partnerom. Iskušenje o kojem je ranije bilo reči i dalje postoji, jer su sve vreme aktivirani aspekti koji ukazuju na mogućnost tajne veze. Imate priliku za flert.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

DEVICA

 

Posao:
Pravi je trenutak da rezimirate poslovnu nedelju iza Vas. Očekuje Vas rad na nekom novom projektu i kao perfekcionista i savršen analitičar, ovaj period možete iskoristiti za razrađivanje detaljnog plana i taktike koju ćete slediti u poslovnom razvoju.

Ljubav:
Device koje su slobodne vrlo lako mogu da se upuste u vezu sa osobom koja ima se odavno sviđa. Device koje su u vezi ili u braku prolaze kroz pomalo rizičan period. Sada se nalazite u periodu kada kap moze da prelije čašu i kada donosite radikalne odluke.

Zdravlje:
Čuvajte se virusa.

 

 

VAGA

 

Posao:
U ovom periodu možete da sprovedete detaljnu analizu prošlonedeljne situacije na poslu. Neke situacije nisu bile prijatne, a to se može ticati Vaših razgovora sa nadređenima. Primenite svoj čuveni diplomatski šarm i uspešno ćete prevazići tu problematičnu situaciju.

Ljubav:
Vage koje su u vezi očekuje rasplet u pogledu nekih trajnih problema i spornih pitanja. Problemi u okviru porodice mogu biti zbog problema između Vas i partnera, a koji se može ticati pojave nepoverenja i ljubomore, pa sve do problema sa decom.

Zdravlje:
Nemate apetit.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Teški poslovni pregovori i stalna napetost i neizvesnost učinili su svoje. Ovog vikenda imaćete mnogo razloga za zadovoljstvo. Uspešno proširenje saradnje i poslovni potezi ispuniće Vas ponosom i zadovoljstvom. Važno je da u svemu slušate svoje instinkte.

Ljubav:
Moguće su razmirice sa partnerom, ali se kasnije može ispostaviti da je zapravo bilo reči o konstruktivnim raspravama problema koji su se duže vreme nagomilavali. Slobodne očekuje burna ljubavna romansa prepuna strasti i dinamike kakvu dugo nisu imale.

Zdravlje:
Uradite analize!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker