astro prognoze

Stiže nam vreme ISKONSKE VATRE: Evo šta svakom horoskopskom znaku nosi pun SNEŽNI MESEC u Lavu 16. februara

0

Polovinom februara očekuje nas snažan uticaj punog Meseca u Lavu. Snežni Mesec delovaće na svaki znak Zodijaka, pa pogledajte na koji način utiče na vaš...

foto: kdshutterman/Shutterstock
foto: kdshutterman/Shutterstock

Stiže nam pun snežni Mesec u Lavu, koji će se desiti 16. februara, a donosi nam veliku vatru i ljubav. Za usamljene znakove, ovo će biti pravi podsticaj da se pokrenu i svoje emocije poklone nekom i otvore srce.

 

Na emotivni put krenuće nekolicina znakova, a čini se da snežni Mesec najviše utiče na Škorpije, Bikove i Vodolije. Romantične varnice usled Dana zaljubljenih, plesa Venere i Marsa, donose velika iznenađenja...

 

 

Šta donose vašem znaku?

 

OVAN

 

Neki Ovnovi ulaze u neočekivanu aferu iako imaju porodicu! Na druge će ovaj pun Mesec uticati potpuno drugačije, pa će se posvetiti partneru i deci. Budite otvoreni za promene i ne čudite se ako vaši planovi odjednom krenu u potpuno suprotnom smeru.

 

BIK

 

Bikovi su tokom ovog punog Meseca usmereni isključivo na sebe. Nakon što su se davali poslu i porodici u prethodnom periodu, shvatiće da je došlo vreme da svoje slobodno vreme posvete samo sebi i da to nije ništa nužno loše. Nemojte se izolovati.

 

BLIZANCI

 

Blizanci u ovom periodu imaju mnogo obaveza, a trude se da završe ono što su planirali, ali ipak im to ne ide uvek za rukom. Potražite pomoć. Čeka vas drama kada su u pitanju bivši partneri koji pokušavaju da vam se ušunjaju natrag u život.

 

RAK

 

Za Rakove će u fokusu biti zarada, novac i poboljšanje finansije. Neki će čak doći do neočekivanog priliva novca posredstvom jedne ženske osobe koja nudi nove prilike. Ne odbacujte partnera jer ste okupirani drugim stvarima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker