TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Izračunajte svoj broj i proverite šta vam donose njegove tajne (do 28. decembra)

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Zoom Team/Shutterstock
foto: Zoom Team/Shutterstock

5

 

Vaši planovi se velikom brzinom menjaju, a život postaje užurban. Moraćete dobro da rasporedite svoje prioritete i da budete jasni kada je u pitanju lični raspored. U poslednje vreme ste bili apatični i melanholični, a sada sledi pravi period za promene. Potrudite se da budete društveniji i rizikujte, jer će vam se to i te kako isplatiti!

 

6

 

Izađite kada imate priliku za to i iskoristite maksimalno život ovog meseca. Vreme je za promenu dnevnih rutina. Obično igrate na sigurno, ali sada ćete biti spremni da rizikujete i izađete iz zone komfora. Prihvatite novitete i uzbuđenja koja vam slede. Vaša harizma je na vrhuncu.

 

 

7

 

Bićete preopterećeni ove nedelje. Na kraju, to osećanje sami stvarate jer sebi stalno dodajete obaveze koje nisu neophodne. Prihvatite prilike, jer ste ljudima privlačni i šarmantni, a toga treba da budete svesni. Najbolje bi bilo kad biste negde otputovali na kratko kako biste se odmorili i regenerisali. Promena će vam prijati.

 

8

 

"Prodrmajte" život i svoje dnevne rutine kako biste uneli uzbuđenja u svoj život. Izađite iz zone komfora i dozvolite sebi da se izložite novim situacijama. Srešćete bivšeg partnera, ali to ne znači da treba da se okrećete prošlosti. Imate priliku da napredujete na poslu. Budite pozitivni i gledajte pravo u budućnost.

 

9

 

Neko će popraviti svoju sliku o vama. To će vam podići samopouzdanje i pružiti šansu da i dalje radite na sebi. Ne bojte se da rizikujete, jer ko ne reskira, taj ne dobija. Privlačite pažnju, a vaša harizma i šarm vam otvaraju brojna vrata. Promene koje se dešavaju čine da se osećate optimistično.

 


 

makonda-tracker