samo napred

Do kraja godine čekaju vas iznenadni susreti: 5 horoskopskih znakova koji će u drugoj polovini decembra pronaći ljubav

0

Do kraja 2021. će se desiti neverovatne stvari. Pet znakova Zodijaka će se potpuno prepustiti naletu divnih emocija i pronaći će partnere koji će ih potpuno opustiti, rasteretiti i voleti. 

foto: Roman Samborskyi/shutterstock
foto: Roman Samborskyi/shutterstock

 

 

Jarac

 

Što se tiče zauzetih osoba u ovom znaku oni će imati stabilan period do kraja godine i verovatno će takav odnos teći u pravcu dubljeg zbližavanja. Slobodnim Jarčevima će se ljubav izroditi iz nekog poslovnog ili prijateljskog odnosa. 

 

Bik

 

Možda će vam se desiti da poželite da obnovite neko staro prijateljstvo ili da obnovite kontakt sa nekom osobom do koja vam se ranije dopadala. Verovatno će vam u početku u takvom odnosu biti veoma interesantno, ali nemojte se plašii, ukoliko se iz njega razvije nešto interesantnije i emotivnije. Oni Bikovi koji su u vezi, ostvariće neke ciljeve o kojima ste ranije pričali. 

 

 

Škorpija

 

Slobodne Škorpije će razviti odnos sa osobom sa kojom se u nečemu takmiči. Iz rivalstva će se razviti neko posebno osećanje koje će vas obuzeti u kojem ćete uživati. Moguće je da će se razviti ozbiljna veza. Ukoliko ste zauzeti, onda je pravo vreme da ojavačte vaš odnos, jer će vam sve ići od ruke na ovom planu. 

 

 

Strelac

 

Do kraja godine možda ćete sresti osobu svog života. Na početku će vam biti veoma ozbudljivo, ali ćete kasnije uživati u odnosu koji ste započei. Cvetaće vam ruže i osećaćete se voljeno. Ukoliko ste u vezi, dobro cenite vašeg partnera, jer ćete uživati u zajedničkoj ljubavi. 

 

Nova godina, Sreća, Osmeh, Novogodišnji poklon
foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

 

Rak

 

Rakovi će doživeti nešto neverovatno. Dopašće im se neko koga tsalno sreću u orodavnici, na ulici, u kafiću... Ta romansa će se razviti na zanimljiv način, iako će vam trebati vremena da to sebi i priznate. Oni koji su u vezi, malo če biti na testu zbog ljubomore, ali sve će biti u redu.

 

 

makonda-tracker