poslušajte nas!

Unikatni nakit ili vaučer za putovanje: Izaberite savršen poklon prema karakteristikama horoskopskih znakova

0

Ako ste ikada doši u nedomicu šta nekome treba da darujete, onda je Astrologija tu da vam olakša prilikom kupovine. Dakle, sigurno znate šta su vaši prijatelji ili članovi porodice u horoskopu. U skladu sa tim, pratite instrukcije i nema šanse da pogrešite. 

foto: Shutterstock/Photo Smoothies
foto: Shutterstock/Photo Smoothies

Vatreni znakovi su veoma specifični, ali jednostavni kada su u pitanju pokloni. Što se tiče Lavova i Ovnova, oni vole luksuz i skupe poklone, tako da ukoliko kupujete poklon Lavu onda izaberite neke dobre cipele ili haljinu. Ovnovi takođe vole lukus, te su tako parfemi ili neki kozmetički proizvodi odličan izbor za poklon. Oni će biti zadovoljni i ako im date novac. Strelčevi sa druge strane su sanjari, kreativci i avanturisti, te ćete sigurno videti njihove suze radosnice. osebno će ih obradovati neki poklon iz inostranstva ili knjiga omiljenog pisca. 

Ono šta karakteriše vazdušne znakove su sanjivost i neozbiljnost, te im je vrlo teško izabrati poklon, ali... Vage vole skupe stvari, tako da neka kozmetika ili perfem će ih sigurno iznenaditi, kao i večera u lukuznom restoranu. Kada budete birali poklon za Vodoliju imajte na umu da oni prate trendove, pa kupite nešto moderno. Što se Blizanaca tiče nnjih će obradovati vaučer za putovanje ili nek korisan element za stan. 

 

pokloni, Nova godina
foto: Shutterstock/FunFamilyRu

Vodeni znaci su veoma praktični, ali i emotivni i osetljivi što su jedne od upečatljivih karakteristika vezanih za njih. Mnogi smatraju da ih je teško obradovati, ali zapravo nije tako, samo im treba pronaći "žicu". Ribe će obradovati neki tajnovit poklon kao što su knjige o staarim civilizacijama, mirisni štapići ili tarot karte. Rakove će obradovati lepa odeća i flaša vina. Najzahtevnije su Škorpije, ali ako im kupite nešto unikatno oni će se mnogo obradovati. 

 

Zemaljski znakovi su za razliku od gore pomenutih - "paktični materijalisti". Bikove će da obraduje alat koji može da mu služi u domaćinstvu. Jarčevi će pustiti suze ako im poklonite novi telefon ili sat, dok će Device biti van sebe ako im kupite donji veš ili neku interesantnu knjigu. 

 

 

makonda-tracker