zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 27. decembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Hrana, Žvakanje, Zalogaj, Obrok, Ručak, Sreća
foto: Drazen Zigic/Shutterstock

 

Lav

 

Posao:
Uspeh u ovom periodu sastoji se u reorganizaciji poslovanja. Biće neophodno da sprovedete promene u timu zaposlenih, da udaljite neke saradnike koji su se pokazali kao nepouzdani. Očekuju vas cešća putovanja i uspeh kroz saradnju sa inostranstvom.

Ljubav:
Ovaj period donosi vam mnogo iskušenja u odnosu sa partnerom. Neki stari problem moze se pojaviti, ali ovoga puta u ekstremnijem vidu. Situacija zahteva da zajedno sa partnerom rešite taj problem da ne bi doslo do daljeg otuđenja.

Zdravlje:
Više se odmarajte.

 

Devica

 

Posao:
Postojeći aspekti vam pružaju mogućnost da napravite veliki korak napred u karijeri. Pred vama se otvara nova perspektiva. To može biti u vezi sa unapređenjem u okviru firme gde radite ili kroz poslovnu ponudu koja dolazi iz inostranstva.

Ljubav:
Slobodni mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Raka ili Riba. Ukoliko ste u vezi, puni ste planova o zajedničkoj buducnosti sa partnerom. Razmišljate o formiranju porodice.Ovaj period je idealan da kreirate vašu zajedničku budućnost.

Zdravlje:
Migrena.

 

 

Vaga

 

Posao:
Nezadovoljni ste postojećim radnim mestom. Vaš odnos sa nadređenima može da se kreće silaznom putanjom. Razmisljate o promeni posla, i sada je pravi trenutak da potražite novu, bolju priliku. Pred vama se ukazuje šansa za unapređenje finansijske situacije.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz turbulentnu fazu. Partner se ponaša nedosledno i vi vise ne znate šta da mislite o njemu i kuda vodi vaša veza. Najbolje bi bilo da o tome otvoreno porazgovarate sa partnerom.

Zdravlje:
Neophodan vam je odmor.

 

Škorpija

 

Posao:
Ovaj period protekao je u znaku burne dinamike na poslovnom planu. Veliki broj planeta u doprineo je tome da povučete važne poslovne poteze. Pruža vam se prilika da završite jedno i započnete drugo poglavlje u karijeri. Očekuje vas unapređenje finansijske situacije.

Ljubav:
Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu ljubavnu vezu. Postoji mogućnost da se u vaš život vrati neka osoba iz prošlosti. Uprkos tome što u vezi sa tom osobom postoje neke dileme, tesko da cete odoleti tom iskusenju.

Zdravlje:
Prehlada.

 

makonda-tracker