zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 27. decembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock/ravipat
foto: Shutterstock/ravipat

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao:
Ovaj period omogućiće vam da završite rad na nekom dugorocnom projektu. Poseban uspeh vas očekuje ukoliko se bavite marketingom ili nekretninama. Glavni izazov predstavljaće vaša komunikacija sa saradnicima, jer postoji mogućnost da neko od njih nije dobronameran.

Ljubav:
Vašu ljubavnu scenu obeležava mogućnost obnavljanja komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Ukoliko ste već u vezi, postoji mogućnost da se ponovo pojavi neki stari problem. Neophodan je otvoren razgovor.

Zdravlje:
Nervoza.

 

Bik

 

Posao:
Planetarni aspekti ukazuju na probleme u okviru komunikacije na poslu. To će zahtevati dodatna prilagođavanja i promene u vasem timu saradnika. Finansijska situacija može prolaziti kroz uspone i padove, pa je neophodan oprez.

Ljubav:
Aspekti mogu da najave obnavljanje veze iz prošlosti ili ponovnu pojavu nekog problema između vas i partnera čije ste rešenje dugo odlagali. Za vreme ovakvih uticaja, neophodno je da se tim problemom pozabavite zajedno.

Zdravlje:
Otežano disanje. Neophodan je odlazak kod lekara.

 

 

Blizanci

 

Posao:
Period ukazuje na jednu novu etapu u vašoj karijeri. Postoji velika mogućnost da budete unapređeni ili da se pojavi nova poslovna prilika koja moze imati veze i sa inostranstvom. Iskoristite vreme da značajno unapredite svoju finansijsku situaciju.

Ljubav:
Ovi dani vas stavljaju pred iskušenje da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Pa ipak, budite oprezni jer postoji mogućnost da budete otkriveni. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Strelca.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

Rak

 

Posao:
Poseban uspeh očekuje one Rakove koji se bave privatnim biznisom. Važno je da u ovom periodu što vise primenite svoje originalne ideje i sprovedete neophodne promene u načinu poslovanja. To će vas u velikoj meri učiniti veoma konkurentnim i izbaciti daleko ispred drugih.

Ljubav:
Slobodni Rakovi nalaze se u veoma važno u periodu. Postoji velika mogućnost da započnete vezu sa osobom koja vam se već dugo dopada. Rakovi koji se nalaze u vezi prolaze kroz fazu stabilizacije i daljeg zbližavanja.

Zdravlje:
Prehlada.

 

makonda-tracker