zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pogledajte i mesečni horoskop za septembarkao i koji septembarski datumi će biti rizični.

 

OVAN

 

Počnite nedelju fokusirano i s napunjenim baterijama. To će vam biti neophodno kad na red dođu poslovna pitanja koja će morati da budu rešena već prvih dana sedmice. Uspećete u tome da objektivno sagledate svoj život, a analitičnost će vam pomoći da rešite najvažnije probleme. Bićete u iskušenju da drugim ljudima objasnite kako i oni da poboljšaju svoje živote, ali bolja je ideja da se okrenete sebi i budete konstruktivni kad je vaš lični život u pitanju.

 

Ljubavni život i finansijski aspekti kreću da budu sve intenzivniji kad Venera uđe u znak Škorpije. U narednom periodu vaše veze će imati šansu da se popnu na viši nivo, dok će emotivne romanse za mnoge Ovnove imati i tačku pucanja upravo zbog produbljavanja odnosa: neki će shvatiti da im partner ne odgovara.

 

BIK

 

Vaša nedelja počinje kreativnim nabojem. Uživaćete prvih dana nedelje, zabavljati se i odmarati. Neki će uživati u svojim hobijima, a drugi Bikovi će naći sreću samo u leškarenju i čitanju knjige ili gledanju dobrog filma.

Brinete o drugima, čime stičete epitet saosećajne osobe. To je dobro, jer će ljudi početi sve više da brinu o vašim osećanjima.

 

Ako ste u romantičnoj vezi, očekujte da naredni period bude još strastveniji. Biće dobar period za romansu, dogovore i kompromise, ali vodite računa da ne pokušavate da izmanipulišete partnera kako biste dobili ono što vam treba.

 

 

BLIZANCI

 

Nedelju započnite tako što ćete ostajati kod kuće što više možete. Lunarna energija doprinosi tome da je idealno za vaš znak da brinete o sebi, spremite sebi obrok koji volite, provedete vreme sa porodicom... Značiće vam i više nego što slutite.

To ne znači da se kod kuće nećete dobro i zabaviti, a Venera u Devici ohrabruje vas da pozovete osobu koja vam se dopada i provedete romantično vreme koje će vam prijati.

 

Ipak, pripazite na jedno: ako se previše fokusirate na to da budete produktivni, to lako može da sklizne u opsesiju ako ne vodite računa. Radite na sebi, na braku ili emotivnoj vezi, ali nemojte se preforsirati, već zadajte sebi manje, ali ciljeve koje ćete lakše ostvariti.
 

RAK

 

Ako imate problem, najbolje rešenje trenutno za vas je da se sklonite od njega. To možda ne zvuči obećavajuće, ali porebno je par dana da vam rešenje "sazri" u glavi, jer tako zbunjeni nećete uspeti ništa da rešite. Otputujte, idite na izlet s prijateljima, opustite se s drugim ljudima koji vam znače.

Bićete veoma strastveni, kako u ljubavi, tako i kada je reč o poslu. Imaćete uspeha u odnosu sa kolegama i u rešavanju važnih poslovnih pitanja. Budite jasni i glasni i dobićete ono što želite.

 

Petak donosi romantiku kada Venera uđe u Škopriju, pa vas čekaju prava uživanja na ljubavnom polju. Ako nemate partnera, pravo je vreme da izađete na sastanak. Ipak, vodite računa o finansijama i tome kako trošite novac.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker