astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Nekoga čekaju novčana iznenađenja, nekoga tajna ljubav!

0

Saznajte šta vam nosi nedeljni horoskop na planu zdravlja, posla, ljubavi, novca...

 

STRELAC

 

Hrana

Odgovornost prema zdravlju I sebi ćete manifestovati time što ćete biti odgovorni i kada je ishrana u pitanju. Kao što nema preskakanja obroka, isto tako nema ni prejedanja. Doduše, imaćete problem da se izborite sa povremenim jakim talasima potrebe za masnijom, jačom, začinjenijom hranom.

 

Ljubav

Problem u komunikaciji sa voljenom osobom će postojati u prvim danima ovog perioda. Koliko god se oboje trudili i želeli – prosto rečeno – nećete uspevati da se dobro razumete i napravite kvalitetan dogovor. Ne potežite stara pitanja i ne nervirajte se oko njih, već sačekajte jer vrlo brzo ulazite u jednostavniji i mirniji period. Do kraja nedelje ćete već funkcionisati potpuno drugačije.

Slobodni – još uvek ste u fazi osvrtanja preko ramena a i ta prošlost ne želi da vas pusti. Ukoliko imate simpatiju, kvalitetnija komunikacija kreće u drugom delu sedmice. Takođe – ljubavi preko poslovnog segmenta.

 

Posao

Oprez je neophodan do polovine nedelje u vezi svega što se vezuje za dogovore, potpisivanje ugovora, komunikaciju sa bitnim poslovnim partnerima. Ne savetuju vam se neke posebne akcije već malo strpljenja jer je već drugi deo sedmice pozitivan i povoljan po vas. Nedoumice koje ste imali će početi da se razrešavaju i otvoriće se putevi, do ovog momenta čvrsto zaključani. Venera u vašem polju poslovnih obaveza i svakodnevice donosi pozitivne promene i nove poslovne prilike za vas.

 

Novac

Ušli ste u mnogo odgovorniju, praktičniju ali I plodonosniju finansijsku fazu.

 

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu. Promene u životnim navikama prijaće vam.

 

JARAC

 

Hrana

Nikako ne bi trebalo da izbegavate ribu, pa čak i onu najobičniju tunjevinu iz konzerve (mada je to najlošija opcija, to i sami znate). Potrebno vam je više tečnosti, više čajeva i sokova od sveđeg, ceđenog voća. Mlečni proizvodi su dobrodošli, kao i sve vrste povrća.

 

Ljubav

Menja se atmosfera u vašim emotivnim vezama. Početkom nedelje možete imati manji problem u komunikaciji sa voljenom osobom, ali i pored početne obostrane nervoze i nesporazuma – ovo je lako i brzo rešivo. Ostatak nedelje vam donosi obostrano dobro raspoloženje i jače strasti koje itekako mogu začiniti vaš ljubavni život. Pozitivne promene koje ste uveli, kao i više izlazaka – ulepšaće vam dane.

Slobodni – vrlo važna sedmica za vas jer može otvoriti potpuno novu ljubavnu fazu. Emotivna iznenađenja i nove osobe u vašem životu koje mogu da vam donesu stabilnost i trajnost.

 

Posao

Možete dobiti ponudu koja nije ono što ste očekivali i čemu ste se nadali, ali to ne znači da nije povoljna po vas. Konačno ulazite u fazu kada se stvari pokreću brže i više nećete morati toliko dugo kao do sada da čekate na ostvarenje. Početni zastoj u svemu koji može biti aktuelan u prvim danima ove nedelje biće prevaziđen i pred vama su dani dobrih i kvalitetnih komunikacija i dogovora. Ne odustajte od svojih planova, oni su i te kako ostvarivi i za neke od njih ćete dobiti potvrdu I zeleno svetlo baš sada.

 

Novac

Svi prilivi će u početnoj fazi kasniti.

 

Zdravlje

Manji problemi sa pritiskom i cirkulacijom. Pritajena nervoza.

 

 

VODOLIJA

 

Hrana

Svaki čas imate neka posla u kuhinji, a usput posetite i frižider, čisto da vidite kako je i šta ima novo u njemu. U periodu ste i kada svaki čas imate neku posetu, neko dešavanje I druženje gde se baš fino klopa. Baš ono što vi volite. Pa kako tome da odolite?

 

Ljubav

Osećaj zakočenosti i nekog pritajenog nezadovoljstva koje postoji unutar vas počeće polako da popušta. Lakše, opuštenije i mnogo veselije situacije sa voljenom osobom učiniće da počnete da se otapate i da ponovo osećate bliskost, dobru energiju, ali i strast. Doduše, mora se priznati da ćete vi još neko vreme imati u svojoj glavi kočnicu ili podsvesni strah, ali I to će se sređivati kada dođe pravi trenutak.

Slobodni – ukoliko imate simpatiju, komunikacija će početi da se popravlja i vi ćete otvorenije nastupiti prema ovoj osobi. Takođe, očekuju vas nova poznanstva preko prijatelja, interneta ili zabave, izlazaka.

 

Posao

U prvim danima ove nedelje ne žurite, jer to može biti na vašu štetu. Nemojte davati obećanja jer ih nećete moći ispuniti, a isto tako – ne “držite za reč” druge, jer je moguće isto da od tih priča neće biti ništa. Od desetog marta, kada Merkur iz vašeg znaka krene direktnim hodom – već možemo drugačije da pričamo. Počeće da vam se vraća fokus, organizacija i brzina misli i dela i nećete se više bespotrebno rasipati na sve strane. Ulazite u lakšu poslovnu fazu, naročito oni koji se bave privatnim poslom.

 

Novac

Dobri novčani prilivi.

 

Zdravlje

Ulazite u bolji zdravstveni period. Živnućete.

 

RIBE

 

Hrana

Vi niste stabilni, a samim tim i vaša ishrana trenutno trpi. Impulsivno, nervozno grickanje svega što vam dođe pod ruku, a najviše ćete posezati za slatkišima, čipsevima. Probajte da ove, loše navike zamenite onim boljim, pa grickajte voće ili pravite voćne salate, šejkove.

 

Ljubav

Dosta nervoze postoji u vašim partnerskim odnosima početkom ove nedelje. Možda vaša komunikacija trenutno nije kvalitetna pa pogrešno tumačite reči jedno drugom, možda postoji osećanje nesigurnosti kod vas, a moguće je i da i partner i vi nešto krijete. Kada kažemo “krijete” – to može da označi i da ni jedno ni drugo niste spremni da se otvorite po nekim važnim pitanjima. U svakom slučaju, ovo će krenuti da popušta u drugom delu nedelje i otvoriće se prilika da lakše i bolje funkcionišete zajedno.

Slobodni – značajno novo poznanstvo koje može promeniti vaš način gledanja na ljubav i ljubavne veze.

 

Posao

Analizirajte, pravite planove, istražujte – ali nemojte sprovoditi to što ste naumili makar ne do drugog dela nedelje, još bolje – do sledeće sedmice. Takođe, zadržite za sebe mišljenje o nekim ljudima – nije vreme za otvorenu konfrontaciju. Ukoliko vam nešto nije bilo jasno u postupcima saradnika ili poslovnih partnera, dobićete saznanja i informacije šta se zaista dešava. Iako zvuči rogobatno, ovo ipak nije ni malo loša nedelja za vas. Ljudi i situacije koji vam dolaze doneće vam poslovnu dobit i dobre rezultate.

 

Novac

Korektna finansijska situacija.

 

Zdravlje

Nervoza, nesanica, problemi sa pritiskom.

makonda-tracker