astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Nekoga čekaju novčana iznenađenja, nekoga tajna ljubav!

0

Saznajte šta vam nosi nedeljni horoskop na planu zdravlja, posla, ljubavi, novca...

 

LAV

 

Hrana

Pun Mesec u polju hrane govori o znatnom povećanju apetita tokom ove nedelje, naročito u njenom prvom delu. Bilo bi dobro da ne odustanete od nekog zdravijeg režima ishrane koji ste započeli jer će ove situacije I naglašeniji apetiti brzo splasnuti.

 

Ljubav

Direktno kretanje Merkura u vašem polju partnerstava od desetog marta, daje veliku priliku Lavovima da stave tačku na neke neprijatne situacije ili pitanja u odnosu sa voljenom osobom. Prosto rečeno – vas dvoje ostavljate prošlost iza sebe I nastavljate dalje. Možda se još uvek ne osećate skroz opušteno i mirno po pitanju vašeg odnosa, ali I to će doći na dnevni red – samo treba biti malo strpljiv. Slobodni Lavovi – zanimljiva peckanja, flertovanja i ljubavna dešavanja uglavnom u ovoj sedmici idu kroz poslovni segment, mada ih može biti I kroz izlaske I kontakte preko društvenih mreža.

 

Posao

Neke će situacije kojima zaista ne želte da se bavite jer ste mislili da ste ih okončali – ponovo izaći na dnevni red u prvom delu ove nedelje. No, ono što je bitno – završićete ih i moći da nastavite dalje. Pred vama je izuzetno važna poslovna nedelja jer će u njoj neke stvari krenuti da se menjaju, ali ovog puta – na bolje. Neke od vas očekuju važni dogovori, ali i promocije, unapređenja ili odlazak na poslovno putovanje. Budite vredni i uložite sve svoje snage – isplatiće vam se, pre ili kasnije. Nadajmo se – pre.

 

Novac

Velika tenzija početkom sedmice, a onda osećaj da ste konačno krenuli napred.

 

Zdravlje

Nemate energije, osećate se čudno, mutno, statično.

 

DEVICA

 

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku početkom ove sedmice dovodi do oscilacija raspoloženja koje možete “gušiti” pojačanom potrebom da non stop nešto grickate. Pokušajte da većim unosom tečnosti zatrpate ove “gladi” i ishranu bazirajte na žitaricama, povrću i voću.

 

Ljubav

Nešto ćete se teško partner i vi sporazumevati početkom nedelje – biće prisutno malo tenzije i mnogo nervoze. Problem neće biti vaš odnos, već pre neka dešavanja sa strane koja vam oboma donose napetost. No, ovo nije nešto što će dugo potrajati, a u ostatku nedelje vas čeka dosta pozitivne energije i mnogo bolje razumevanje. Uživaćete u zajedničkim momentima, sa puno opuštenosti i još više strasti.

Slobodni – pojavljuje se vrlo intrigantna i zanimljiva osoba. Može doći kroz segment izlazaka, prijatelja i društvenih mreža ali i biti vezana za inostranstvo, putovanja.

 

Posao

Nervoza u prvom delu sedmice, kao da ne uspevate da se organizujete ni oko čega što vam je važno po pitanju posla i obaveza. Pun Mesec u vašem znaku doneće vam osećaj haotičnosti i kao da u vašem poslovnom okruženju ništa ne može da se završi bez vas – razvlačiće vas situacije na sto strana odjednom. No, drugi deo nedelje već donosi smirenje, rešenje mnogih otvorenih pitanja i dosta prilika za kvalitetne dogovore, naročito one koji se vezuju za bilo koji vid saradnje sa inostranstvom.

 

Novac

Neke fine svotice novca mogu sleteti u vaš novčanik.

 

Zdravlje

Zdravstvena situacija se poboljšava od drugog dela sedmice.

 

 

VAGA

 

Hrana

Vama bi najviše odgovarala ishrana zasnovana na svim vrstama povrća, najviše na spanaću, kelju, blitvi, brokoliju, karfiolu. Od mesa – pileće i ćureće, kao i riba, bilo rečna ili morska. Izbegavajte da konstantno nešto grickate između obroka.

 

Ljubav

U odnosu sa voljenom osobom neće biti nesuglasica, bar ne na prvi pogled. Sve rasprave ćete vi voditi iznutra, sami sa sobom što će se manifestovati kroz vaše promene raspoloženja. Najveće oscilacije će biti u prvom delu sedmice – da li vam je potrebna neka promena, da li vas više ne drži mesto u odnosu u kojem ste, da li preispitujete svoje emocije ili je nešto deseto u pitanju – to samo vi znate.

Slobodni – još uvek postoji šansa za obnovu nekog kontakta iz prošlosti. Takođe – ukoliko imate simpatiju, računajte na poboljšanje komunikacije sa njom u drugom delu nedelje. Isto tako – velike mogućnosti za avanturu.

 

Posao

Imate problem sa organizacijom. Previše toga vam odvlači pažnju – sve su to neke sitnice, ali I one učine da se vaše vreme rasipa. Potrebno je da nešto promenite u načinu funkcionisanja I da svoje obaveze stavite na prvo mesto. Ova nedelja je početak ozbiljnijeg poslovnog perioda (kao da do sada niste ozbiljno radili, jel da?) u kojem ćete se mnogo realnije I praktičnije baviti onim od čega se živi. Pronalazite nova rešenja za stare probleme, uvodite novitete u svoj način funkcionisanja. Kreativni ste.

 

Novac

Iznenađenja vezana za finansije. Mogući su neočekivani prilivi.

 

Zdravlje

Problemi sa pritiskom I spavanjem, hormonske oscilacije.

 

ŠKORPIJA

 

Hrana

Manje masno meso, riba, sve vrste povrća – trebale bi da budu osnova vaše ishrane tokom ove sedmice. Mlečni proizvodi da, ali sa smanjenim procentom mlečne masti. Od slatkiša ćete džabe bežati, jer trenutno koliko god želeli – totalno ste slabi na njih.

 

Ljubav

Eventualna nerešena pitanja ili nesuglasice koje imate sa voljenom osobom krenuće da se otpetljavaju i smiruju u drugom delu sedmice. Vraćate se na neke stabilne, utabane staze s tim što će se ipak nešto promeniti u vašem funkcionisanju, ali na bolje. Moguće je da će u ovoj nedelji partner biti inicijator za dešavanja i promene – što će i drugoj strani i vama odgovarati i u čemu ćete uživati.

Slobodni – ulazak nove osobe u vaš život, potpuno neočekivano. Ona može biti iz vaše bliže okoline, ali isto tako i preko kruga prijatelja, društvenih mreža ili izlazaka. U svakom slučaju – bićete suštinski prodrmani.

 

Posao

Oni koji se bave privatnim poslom imaće sitnijih problema početkom nedelje, ali se ovi zastoji i komplikacije brzo prevazilaze. Takođe, ukoliko se bavite važnim papirima ili dogovorima – više je nego izvesno da ćete ostvariti uspeh, najpre u drugom delu sedmice. Škorpije takođe u ovom periodu imaju neočekivane poslovne ponude, i to vrlo dobre. Nešto menjate u svom načinu rada i u funkcionisanju sa saradnicima I to će se brzo pokazati kao odličan potez. Mogućnosti kraćih poslovnih putovanja.

 

Novac

Prilivi su uglavnom ujednačeni. Takođe – mogućnosti pozitivnih iznenađenja po pitanju novca.

 

Zdravlje

Dobro se osećate. Bilo bi dobro samo da ste više u pokretu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker