astrologija

Veliki horoskop za oktobar: Astroprognoza za svih 12 znakova Zodijaka za posao, ljubav, zdravlje (+ svi važni datumi)

0

Stigao je veliki jesenji horoskop koji će otkriti kakve planove imaju zvezde za vas na svim životnim poljima 

HOROSKOP ZA OKTOBAR
HOROSKOP ZA OKTOBAR foto: Ironika/Shutterstock

STRELAC

 

Ljubav

 

Što više dobre energije i smeha, što više aktivnosti sa partnerom – kroz putovanja, kroz pojačanu društvenost i viđanje sa zajedničkim prijateljima, što više nekih zajedničkih projekata i planova –to će biti bolje po vaš odnos i davati vama lično stabilnost. Jer, postojaće periodi tokom oktobra kada se sumnje lako uvlače u vas, kada mozak radi preopterećeno i šapuće vam neke negativne misli. Postojaće i dani kada ćete se osećati jako usamljeno i nesigurno i biće vam potrebna sigurnost od strane voljene osobe (a ona možda neće biti u mogućnosti da vam je da jer će biti preokupirana obavezama ili preumorna). Slobodni – zaljubiti se ili ući u vezu sa osobom sa kojom se dobro razumete, sa kojom komunikacija teče lako, sa kojom je vaše raspoloženje blistavo i sjajno – to da! Ući u tajnu vezu ili se vratiti u prošlost – ne.

 

Posao

 

Snalazite se i u najkomplikovanijim ili najzapetljanijim poslovnim odnosima, saradnjama, dogovorima, obavezama. Vaša energija nije ni malo loša – doduše, povremeno ćete imati kratkotrajne „padove“ – verovatno u danima kada je obaveza previše – i to najpre zato što ćete pokušavati da završite sve odjednom i da svima izađete u susret. Mislite malo i na sebe – zna se šta su prioriteti, isto kao i što se zna ko ili šta može da sačeka. Veća, pozitivna promena stoji tokom druge dekade oktobra.

 

Zdravlje

 

Energetski se jeste jednim delom digli, ali još uvek ste u fazi pojačanog umora i osetljivosti. I ovde je potrebno da sebe stavite na prvo mesto.

JARAC

 

Ljubav

 

Pojedini parovi mogu, naglašeno tokom prve dve dekade oktobra – imati dosta komplikovan odnos i ne baš toliko sjajnu komunikaciju. Ok, ovo može biti posledica spoljašnjih okolnosti – i u tom slučaju je važno da ne dozvolite da one ne utiču na vas dvoje i na mir u vašoj emotivnoj relaciji. Gledajte da budete više otvoreni jedno prema drugom, kao i da svaki slobodan trenutak iskoristite za nešto konstruktivno ili predah od svega. Naravno, postoji šansa i da neke emotivne relacije u ovom periodu dođu u ozbiljan zastoj, pa čak i da se donese odluka o prekidu. Ja mogu samo da vas savetujem da pre odluke dobro razmislite šta je ono što je najbolje po vas. Slobodni – dok se zauzeti bore sa nemirima, slobodni se mogu „boriti“ sa udvaračima – kojih u ovom periodu ima više, bilo da su stari ili glanc novi.

 

Posao

 

Pomračenje Sunca u polju karijere početkom meseca zaista može u svojoj početnoj fazi doneti napeta i turbulentna dešavanja na poslu, a kod nekih od vas čak i prekid u postojećoj firmi – ali to ne znači da ova dešavanja nisu ipak povoljna po vas. Ukoliko ostanete bez posla ili svojom voljom napustite posao – vama se već u drugom delu oktobra ili početkom novembra otvaraju nove poslovne šanse. Ukoliko su pak dešavanja na poslu turbulentna – ona samo označavaju promenu dosadašnjeg načina funkcionisanja, ali uskoro i pozitivne pomake po vas.

 

Zdravlje

 

Umerena fizička aktivnost je potrebna da biste se osećali dobro, ali i da biste izbacili napetost iz sebe. Nešto vam je tokom oktobra osetljiviji respiratorni sistem.

VODOLIJA

 

Ljubav

 

Pomračenje Sunca koje se dešava u partnerskom polju komunikacije i dogovora, aktivnosti – kao i pomračenje i pun Mesec koje se dešava u vašem polju komunikacije – pokazatelj su da je parovima tokom većeg dela oktobra najbitnija stavka – razgovor i dogovor. Jer, ne samo što ćete se na komunikaciji saplitati, već je verovatno da će vas oboje obaveze odvlačiti i da velikog prostora samo za vas dvoje neće biti. Niko ne priča negativno o emocijama i strastima, jer one su svakako tu – ali će vam ovaj mesec ipak „zadati“ lekciju razumevanja, kompromisa i poštovanja onoga što ste se dogovorili. Slobodne Vodolije – poslovni segment, izlasci i društveni život – mesta su na kojima vas čekaju prilike za dešavanja. Svi odnosi započeti u ovom mesecu biće intenzivni, burni i više nego strasni.

 

Posao

 

Vrlo zahtevan poslovni period, ne u smjslu nekih dubokih ili turbulentnih promena (eventualno su moguća neka manja unapređenja) već u smislu zadataka koje će ovaj mesec postaviti ispred vas. Jer Vodolijama se poslovne aktivnosti prilično „šire“ – otvaraju se nove saradnje, nova tržišta (to može biti i inostranstvo) a poslovna svakodnevica je tako ispunjena dešavanjima, da zahteva od vas svu moguću fokusiranost, odgovornost i pažnju. No, ako je za utehu – prilično lepo ćete zaraditi.

 

Zdravlje

 

Oscilacije imuniteta, dosta umora i pojačan stres. Bilo bi dobro da nešto menjate – da, blaga fizička aktivnost jeste potrebna, ali je potreban i dobar san i odmor.

RIBE

 

Ljubav

 

Dosta povoljnosti pratiće Ribe u emotivnom životu tokom oktobra – iako ste voljena osoba i vi dosta posvećeni privatnim i poslovnim obavezama – ipak uspevate da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo a što je još lepše – zajednički trenuci hoće biti ispunjeni dobrom energijom,snažnim emocijama i jakim strastima. Komunikacija je dosta kvalitetna tokom većeg dela meseca, jedino tokom prve dekade može biti par nervoznih momenata zbog nerazumevanja – ali ovo su sitne zađevice koje ne bi trebale da imaju uticaj na stabilnost vašeg odnosa. Što se slobodnih Riba tiče – ljubavne šanse su tokom oktobra prilično naglašene – da, kod nekih od vas jeste prisutna prošlost (bilo da je u pitanju realni kontakt ili samo povezanost osećanjima), ali se mora priznati da vam i nove ljubavne prilike hrle u susret. Snažne.

 

Posao

 

Najveći usponi, ali i najveći padovi će tokom oktobra biti kroz finansijski segment. Da, Ribe mogu prilično zaraditi u ovom periodu – ali vam kroz ovaj mesec stoji i znatno povećanje troškova – kroz redovne obaveze, kroz ulaganje u posao ili kroz porodicu i dom. Nešto će vam svakako odvlačiti novce. Što se posla tiče – energija vam je dobra, u kvalitetnom ste radnom elementu i voljni za akciju. Tokom prve dekade meseca mogući su manji nesporazumi sa saradnicima – nakon toga je jednostavnija situacija.

 

Zdravlje

 

Dosta ste mentalno opterećeni, mada se mora priznati da se i fizički trošite, možda i preko svojh granica. U drugom delu oktobra osetljiv respiratorni sistem.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker