astro

Nekima stiže novac, drugima ljubav, a trećima novi početak – kojoj grupi pripadate? Uticaj Merkura u Vagi osetićemo jako

0

Svaki znak na svoj način će osetiti uticaj ovog položaja Merkura, bilo kroz ljubavne veze, poslovne saradnje ili lične dileme.

Šta donosi Merkur u Vagi?
Šta donosi Merkur u Vagi?foto: Shutterstock / STEKLO

Merkur u Vagi donosi period harmonije, diplomatije i balansiranih komunikacija za sve znakove Zodijaka.

 

Ovaj tranzit podstiče nas da se fokusiramo na odnose, pronalazeći rešenja kroz kompromis i razumevanje.

 

U nastavku saznajte šta Merkur u Vagi donosi za vaš horoskopski znak i kako najbolje iskoristiti ovaj period.

 

OVAN

 

Ovan
Ovanfoto: Shutterstock / Dzhulbee

Potrudite se da u sebi probudite diplomatu kada su u pitanju odnosi 1:1, naročito ako je reč o osobi sa kojom delite blisku vezu. Merkur u Vagi biće na vašoj strani i osiguraće da sve što poželite ostvarite na jedan prefinjen i lagodan način. Zato se u narednim nedeljama ne plašite da iskoristite svoje ubeđivačke sposobnosti kako biste svaki zacrtani cilj ostvarili.

 

BIK

 

Bik
Bikfoto: Shutterstock/Allexxandar

Posvetite se više svom zdravlju i oformite dnevnu rutinu koja će činiti dobro vašem fizičkom i mentalnom stanju. Unosite u sebe vitamine, krećite se i pokušajte sa pisanjem dnevnika. Tokom narednih nedelja, Merkur u Vagi će vas podsticati da unesete više elegancije i ravnoteže u svoje radne tokove. Zdravlje je bogatstvo, a ravnoteža je posebno dragocena upravo sada, pa istražite trikove i tinkture koje se međusobno dopunjuju. 

 

BLIZANCI

 

Blizanci
Blizancifoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Vreme je da istinski uživate u životu. I ne, to ne moraju da budu grandiozna putovanja ili skupocene torbe; pravi užitak pronađite u svakodnevnim sitnicama. Nemojte dozvoliti da posao preuzme primat u vašem životu i da podlegnete pritisku. Merkur u Vagi donosi vam blagodet odmaranja i opuštanja kakvu skoro niste imali.

 

RAK

 

Rak
Rakfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Ovo je dobar period za obnavljanje vaše energije i svojevrsni preporod, a kao osobe rođene u znaku koji je vezan za svoj dom, tu novu energiju upravo ćete pronaći kroz preuređivanje kuće. Budite nežni prema sebi, jer ovaj period donosi suočavanje sa nekim starim verzijama sebe. Prepustite se lakoći življenja i empatiji, uradite nešto lepo za druge kako biste se i sami osećali bolje.

 

LAV

 

Lav
Lavfoto: Shutterstock/Daniel Eskridge

Opustite se i udahnite duboko. Između svih obaveza u danu neophodno je da napravite koliku-toliku pauzu i malo predahnete kako ne biste pregoreli u želji da sve postignete. Obratite više pažnju na svoje unutrašnje potrebe i ono što vas istinski čini srećnima i ispunjenima.

 

DEVICA

 

Devica
Devicafoto: Ironika/Shutterstock

Posvetite se pravljenju finansijskih planova i estetičnih mood boardova kako biste se motivisali. Tokom narednih nedelja, uložite svoju intelektualnu snagu u unosne aktivnosti i kreativne talente. Merkur u Vagi vas podstiče da verujete šemama koje favorizuju pravičnost i harmoniju. 

 

VAGA

 

Vaga
Vagafoto: alphaspirit.it/Shutterstock

Merkur u Vagi nateraće vas da otvorite svoj um i srce kao nikada pre. Ukoliko ste stvari koje vas muče do sada isključivo delili sa najužim krugom bliskih ljudi, ovoga puta proširićete svoj auditorijum. Ukoliko ste razmišljali o karijernom zaokretu ka nekom poslu koji zahteva umešnost u javnom nastupu, samo napred, jer Merkur u vašem znaku radi vam na ruku.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpija
Škorpijafoto: Shutterstock / Allexxandar

U nedeljama koje dolaze sami ćete sebi biti najbolje društvo. Prepustite se tome i uživajte u toplini svoga doma sa sopstvenim mislima. Nemojte se opterećivati teškim temama, već uživajte u dobroj hrani, omiljenoj seriji ili filmu i ne dozvolite da vas obuzme osećaj krivice zbog ovog slatkog izolovanog uživanja.

 

STRELAC

 

Strelacv
Strelacvfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Ovo je povoljan period za stvaranje novih i unapređivanje starih kontakata. Sve ideje i zamisli lako ćete nametnuti drugima, naročito u poslovnom okruženju, što može dovesti i do napredovanja u poziciji ili plati. Nemojte ispustiti ovu jedinstvenu priliku da svetu kažete i pokažete šta sve umete.

 

 

JARAC

 

Jarac
Jaracfoto: Shutterstock/Allexxandar

Pravilo koje važi i na poslovnom i na ljubavnom planu dok je Merkur u Vagi jeste da ne dozvolite da vas konkurencija bilo koje vrste poremeti. U narednom periodu morate iskoristiti nalet samopouzdanja i dobre energije kako biste svima pokazali za šta ste sposobni i garantovano ćete postići sve što ste zamislili.

 

VODOLIJA

 

Vodolija
Vodolijafoto: Shutterstock/Anna Mente

Vaša kreativnost biće u piku i trebalo bi u potpunosti da joj se prepustite. Iskoristite taj nalet na pametan način tako što ćete upisati neki slikarski kurs ili otputovati na neku novu i zanimljivu destinaciju. Vreme je da mozak stavite na off i odmorite od posla, a više se posvetuite hranjenju spiritualnog dela svog bića.

 

RIBE

 

Ribe
Ribefoto: Allexxandar/Shutterstock

Merkur u Vagi od vas traži da svakome kažete baš ono što mislite, bez imalo ustručavanja i dlake na jeziku. Na taj način, osoba prekoputa vas dobiće nagon da vam udovolji i poštuje vas, naravno, dok god i vi poštujete granice dobrog ukusa u ophođenju. Vodite računa o otplaćivanju starih dugova.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker