astrologija

Veliki horoskop za oktobar: Astroprognoza za svih 12 znakova Zodijaka za posao, ljubav, zdravlje (+ svi važni datumi)

0

Stigao je veliki jesenji horoskop koji će otkriti kakve planove imaju zvezde za vas na svim životnim poljima 

HOROSKOP ZA OKTOBAR 2024
HOROSKOP ZA OKTOBAR 2024foto: Shutterstock / Look Studio

 

LAV

 

Ljubav

 

Tokom prve dekade oktobra hladna glava I balans u komunikaciji će vas „spasiti“ od potencijalnih intenzivnih rasprava sa voljenom osobom. Spustite ton i ne dozvolite sebi da vas nervoza ili bes povuku u prepucavanje sa partnerom. Ovaj mesec u emotivnom smislu nije jednostavan po vas, jer će biti previše intenzivno i promenljivo stanje u vašim vezama/brakovima. Ići će se od euforije pa do ljubomore, sumnjičavosti, tvrdoglavosti, što se posebno može odraziti kod onih koji žive zajedno ili su u braku. Potrebno je da i partner i vi pokažete više tolerancije i razumevanja jedno za drugo i da zajedničkim snagama rešavate potencijalne teškoće. Slobodni Lavovi – sklonost tajnim pričama, ali i ljubavima koje su nabijene intenzitetom, hemijom, strastima. Burna romantična dešavanja.

 

Posao

 

Neke važne odluke ćete doneti tokom prve polovine meseca, odluke koje će se itekako odraziti na vašu poslovnu budućnost. Neki od vas će napraviti presek u postojećoj firmi i potražiti nešto novo. Neki od vas će ući u pregovore oko promene radnog mesta, novog poslovnog projekta, ili saradnje/ugovora koji obećava da će unaprediti vašu finansijsku situaciju. Ako računate na nečije obećanje, pomoć ili podršku – ona će biti aktuelna polovinom oktobra. Lavovi prave zaokret u karijeri, polako ali sigurno.

 

Zdravlje

 

Po pitanjima mentalne i fizičke stabilnosti – pred vama je jedan polovičan mesec. Smanjite stres (ako je to ikako moguće), više se odmarajte i više budite u prirodi a manje u kući.

DEVICA

 

Ljubav

 

Može biti emotivnih izazova u vašim partnerstvima tokom ovog meseca. No, pošto postoji izražena potreba i kod partnera i kod vas da se pronađe zajednički jezik i kompromis – ne bih rekla da ćete kao par biti ugroženi. Kod onih koji žive zajedno ti izazovi će se vrteti oko finansija, raspodele obaveza i obostrane okupiranosti poslovnim segmentom a možda se pojavi i koje zrnce ljubomore i sumnje. Kod onih koji su u vezama – vi ćete želeti da pokrenete neka pitanja ili planove koji su u zastoju, želećete da neke stvari u svom odnosu definišete. Slobodne Device – iako ima nekih malih naznaka za kontakt sa starim simpatijama ili ex partnerima – nešto ne bih rekla da će prošlost biti ta koja će vas probuditi. Mnogo su istaknutije nove emotivne šanse koje postoje tokom celog oktobra meseca.

 

Posao

 

Device ulaze u jednu vrlo značajnu finansijsku fazu koja itekako može unaprediti njihovo stanje u ovom segmentu. Ceo oktobar je po ovom pitanju prilično „plodan“ a i vi ćete dosta mudro umeti da rasporedite prilive. Što se posla tiče – prilično slična situacija kao i po pitanjima novca. Ozbiljnost, preciznost, brzina i odgovornost, kao i spremnost na kvalitetnu komunikaciju – siguran su pokazatelj da ćete i pored prepreka, ipak napredovati i ostvariti više nego dobre poslovne rezultate.

 

Zdravlje

 

Uglavnom prolazne zdravstvene tegobe. Trebali biste da se potrudite da pronađete više vremena za san, odmor, opuštanje – jer ste pod velikim mentalnim pritiskom.

 

 

VAGA

 

Ljubav

 

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašem znaku početkom oktobra, a dve nedelje kasnije pomračenje i pun Mesec u partnerskom polju – pokazatelj su više nego velikih promena koje „hvataju startnu poziciju“. Jaka i intenzivna energija je prisutna i kod partnera i kod vas što može donositi sitne (i one ne baš sitne) zađevice i nervozu. Stabilni odnosi će ovo lako prevazilaziti, pronalaziti kompromis i čak biti u mogućnosti da naprave veće, pozitivne promene vezane za budućnost odnosa. Nestabilni odnosi su sada na klackalici – pa da ne biste „otklackali“ prema prekidu i kraju – budite više spremni da porazgovarate i prilagodite se jedno drugom. Slobodne Vage – odnosi započeti u ovom mesecu (a imaćete prilika!) doneće vam da letite po sedmom nebu, ronite u dubinama ljubavi i gorite u strastima. Jedna reč – burno

 

Posao

 

I Vage mogu u ovom mesecu da naprave presek po pitanju postojećeg posla. E sad – da li će to biti „voljni“ presek ili će vam se „izmaći stolica“ – to već zavisi od ličnih natalnih postavki. U svakom slučaju – pred vama je mesec intenzivnih borbi – i po pitanju finansija i po pitanju odnosa sa saradnicima, ali i po pitanju ostvarivanja vaših ambicija i planova. Pregovori vam hoće ići od ruke (naročito u prvoj polovini meseca), ali samo ako ne budete brzali i ukoliko budete spremni da napravite po koji ustupak.

 

Zdravlje

 

Blaži pad imuniteta a pojačavanje stresa i nisu neki posebno dobar preduslov za stabilnu zdravstvenu situaciju. Budite odgovorniji prema sebi.

ŠKORPIJA

 

Ljubav

 

I pored sumnji, talasa ljubomore i posesivnosti koje će se, u većoj ili u manjoj meri provlačiti tokom celog meseca, i pored ne baš sjajne komunikacije tokom prve dekade oktobra – Škorpije teško da će moći da se istinski požale kada su njihove emotivne relacije u pitanju. Možda ćete moći da se požalite na svoj detektivski mozak koji stalno burgija u pokušajima da pronađe razlog za dramu, možda ćete moći da se požalite na posao i obaveze koji će vas razvući na sto strana – ali na partnera – teško. I ako biste malo hteli da utišate misli i da samo saslušate svoje srce, ono bi vam reklo – hej, ma sve je u redu – opusti se i uživaj! Slobodne Škorpije – kao što su otvorene mogućnosti za tajnu vezu sa zauzetim osobama, kao što postoji i šansa da uđete u neki vid „čudne“ ljubavi, isto tako imate priliku i da uhvatite nešto baš baš dobro. Pred vama je jedan inspirativan mesec za ljubavne prilike (ali i neprilike).

 

Posao

 

Oktobar mesec će protresti dobrano vaš poslovni sektor. Da se odmah razumemo – ne pričamo o tektonskim poremećajima kao što je otkaz itd – već govorimo o promenama koje ćete vi uvesti u poslovnu svakodnevicu, ali govorimo i o novim projektima/saradnjama/dogovorima kao i o značajnim obavezama koje vas čekaju. U ovom ste mesecu poslovna aždaja – sa potpunom fokusiranošću, organizovanošću i sposobnošću da proniknete u svaki, pa i najmanji detaljčić. I da – biće para.

 

Zdravlje

 

Pad imuniteta može biti povezan sa pojačanim fizičkim, ali i mentalnim trošenjem. Uvedite se u red i više posvetite vremena sebi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker