astro prognoze

Najteži tranzit ove godine! Merkur u Vagi donosi pravu dramu i intrige svim znakovima (od 27. septembra do 15. oktobra)

0

Početkom oktobra slede najopasniji datumi za prelazak Merkura u Vagu, najteži tranzit ove godine koji mnogima može doneti poteškoće.

Najteži tranzit godine jeste prelazak Merkura u Vagu
Najteži tranzit godine jeste prelazak Merkura u Vagufoto: Ironika/Shutterstock

Počinje najteži tranzit godine: planeta komunikacija Merkur prelazi u Vagu, gde se sada nalazi čvor prošle karme, Ketu i Lilit. To sugeriše da će naša komunikacija, prepiska, putovanja, kao i svakodnevna komunikacija imati prilično dramatičan prizvuk.

 

Tokom čitavog perioda Merkura u Vagi, Lilit će stvarati situacije u kojima će se pojaviti zavere, intrige, a sve to može dovesti do skandala vezanih za našu reputaciju.

 

Budite oprezni sa svime što se odnosi na pravne ugovore – možda postoje klauzule ispisane sitnim slovima koje niste uzeli u obzir. To znači da postoji rizik da uđete u situaciju ili neku vrstu prepiske koja će na kraju svedočiti protiv vas.

Koji horoskopski znaci treba da budu na oprezu?

 

Postoji nekoliko horoskopskih znakova na koje će Merkurov tranzit najviše uticati jer će biti povezan sa vladarom karte.

 

Pre svega, Device i Blizanci mogu da naiđu na probleme u pravnim ugovorima, jer Merkur 2. oktobra može doneti potpisivanje čudnih papira ili prepiske u vezi sa nečim što ima zabranjene konotacije.

 

Ako ste u prepisci koju ne želite da javno objavite, budite pažljivi u vezi sa njima i sa tim o kome i o čemu razgovarate.

 

Vaga će biti suočena sa činjenicom da će se i sami naći u centru skandala ili će biti osoba od koje dolaze intrige ili sumnjiva reputacija. Ovan će morati da se suoči sa problemima u odnosima; vaš kolega vas može uvući u ljubavni trougao ili će vas oklevetati

 

Najopasniji datumi jesu od 1. do 3. oktobra
Najopasniji datumi jesu od 1. do 3. oktobrafoto: Kiselev Andrey Valerevich, Shuterstock

 

Najopasniji datumi za Merkur u Vagi

 

Najsumnjiviji dani, zasićeni crnim energijama Lilit, biće period od 1. do 3. oktobra. Pogotovo ako vam se ponudi da potpišete dokumente ili postanete deo nekog tima, u svemu tome može biti sumnjivih nota

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

 

makonda-tracker