astrologija

Veliki mesečni horoskop za oktobar: Bikovima stižu dobre vesti o novcu, jedan znak će sve loše ostaviti iza sebe!

0

Jesenji mesec je pred nama, a zvezde su spremile tokom njega sjajna iznenađenja

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR
MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBARfoto: Shutterstock / Max4e Photo

Strelac


Strelac, oktobar je za vas avantura. Osećate se nemirno, a zvezde vas ohrabruju da se oslobodite uobičajene rutine. Bilo da se radi o putovanju, isprobavanju novog hobija ili izazovima na poslu, sada je vreme za istraživanje. Do kraja meseca bićete ponosni na ono što ste postigli.

 

Jarac


Jarac, ovaj mesec je sve o vezama. Oktobar je vreme da ojačate svoje veze sa porodicom, prijateljima ili partnerom. Oko druge nedelje, možda ćete imati poteškoća da uravnotežite posao i lični život, ali uz malo truda uspećete. Do kraja meseca ćete se osećati povezanije sa ljudima do kojih vam je stalo.

Vodolija


Vodolija, oktobar 2024. je odlično vreme za velike snove. Puni ste novih ideja i spremni ste za akciju. Bilo da se radi o projektu na poslu, ličnom cilju ili kreativnom planu, sada je vreme da to uradite. Otprilike sredinom meseca, možda ćete morati da se usredsredite na neke detalje da bi se stvari desile. Do kraja oktobra osećaćete se inspirisanim i spremnim da nastavite dalje.

 

Ribe


Ribe, vaša intuicija je jaka ovog meseca. U oktobru 2024. trebalo bi da verujete svojim osećanjima. Oko druge nedelje, možda ćete se suočiti sa situacijom u kojoj su vam potrebni instinkti. Ne sumnjajte u sebe - znate šta je najbolje. Do kraja meseca ćete se osećati povezanije sa sobom i drugima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Živimo u 12. godini apokalipse!

 

makonda-tracker