astrologija

Veliki mesečni horoskop za oktobar: Bikovima stižu dobre vesti o novcu, jedan znak će sve loše ostaviti iza sebe!

0

Jesenji mesec je pred nama, a zvezde su spremile tokom njega sjajna iznenađenja

VELIKI HOROSKOP ZA OKTOBAR
VELIKI HOROSKOP ZA OKTOBARfoto: Shutterstock / Volodymyr TVERDOKHLIB

Oktobar 2024. je stigao i donosi neke uzbudljive promene za sve.

 

Kako se vreme menja i dani postaju sve hladniji, zvezde takođe spremaju neka iznenađenja za svaki horoskopski znak.

 

Bez obzira da li tražite ljubav, uspeh ili lični razvoj, ovaj mesec ima nešto za vas. Hajde da pogledamo šta vas očekuje u oktobru!

Ovan


Ovog meseca biste mogli da osetite da se sve gomila. Ali ne brinite - vi ste prirodni vođa i možete se nositi sa tim! Do sredine oktobra, moraćete da preuzmete kontrolu, bilo da se radi o poslu ili u privatnom životu. Verujte sebi da ćete doneti prave izbore. Krajem meseca vaši odnosi će postati važniji i moraćete da pronađete ravnotežu između nezavisnosti i podrške drugima.

 

Bik


Bikovi, oktobar je odlično vreme da se ozbiljno pozabavite novcem. Dobar je mesec da napravite budžet ili čak započnete mali sporedni posao. Možda ćete sredinom meseca dobiti neke neočekivane vesti o vašim finansijama i to bi moglo da promeni način na koji razmišljate o svojim novčanim ciljevima. Odnosi će ostati stabilni, a vi ćete uživati u udobnosti rutine.

Blizanci


Blizanci, ovaj mesec je samo pričanje i slušanje. U drugoj nedelji oktobra možete imati nesporazume sa ljudima na poslu ili kod kuće. Ali nemojte se stresati - samo vodite iskrene razgovore i sve će uspeti. Do kraja meseca, možda ćete biti uzbuđeni da naučite nešto novo, bilo da je to hobi ili nova veština.

 

Rak


Rak, oktobar ti govori da usporiš. Toliko ste učinili za druge, a sada je vreme da se usredsredite na sebe. Sredina meseca će doneti emocionalnu jasnoću, pomažući vam da bolje razumete svoja osećanja. Do kraja oktobra osećaćete više kontrole i spremni ste da provedete kvalitetno vreme sa ljudima koje volite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HOROSKOP ZA OKTOBAR
HOROSKOP ZA OKTOBAR foto: maxbelchenko/Shutterstock

Lav


Lavovi, kao i uvek, ti si u centru pažnje ovog meseca. Ali pazite da ne preuzmete previše. Otprilike sredinom meseca, moraćete da birate između druženja sa prijateljima ili fokusiranja na lične projekte. Sve je u pronalaženju ravnoteže. Do kraja oktobra vaša kreativnost će zablistati, pa prepustite mašti.

 

Devica


Devica, oktobar je savršeno vreme da se organizujete. Bilo da je u pitanju vaš dom, posao ili veza, spremni ste da sredite stvari. Prva polovina meseca će biti produktivna i dobro ćete se osećati kada precrtate stvari sa svoje liste obaveza. Do sredine oktobra, počećete da razmišljate o svojim budućim ciljevima. Odlično je vreme da planirate unapred i da se uverite da ste na pravom putu.

Vaga


Vaga, ovo je tvoj mesec! Oktobar je sve u pronalaženju ravnoteže u vašem životu, posebno između posla i odnosa. Oko treće nedelje, možda ćete se suočiti sa nekim teškim odlukama, ali imate šarm da sve bude glatko. Do kraja meseca stvari će se smiriti, a vi ćete se više osećati pod kontrolom.

 

Škorpija


Škorpija, oktobar 2024. gura vas da se oslobodite stvari koje više nisu dobre za vas. Ovo može biti loša navika, teška veza ili stari način razmišljanja. To ćete najjače osetiti sredinom meseca, i možda će biti teško, ali vredi. Do kraja oktobra osećaćete se slobodni i spremni za novi početak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR
MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBARfoto: Shutterstock / Max4e Photo

Strelac


Strelac, oktobar je za vas avantura. Osećate se nemirno, a zvezde vas ohrabruju da se oslobodite uobičajene rutine. Bilo da se radi o putovanju, isprobavanju novog hobija ili izazovima na poslu, sada je vreme za istraživanje. Do kraja meseca bićete ponosni na ono što ste postigli.

 

Jarac


Jarac, ovaj mesec je sve o vezama. Oktobar je vreme da ojačate svoje veze sa porodicom, prijateljima ili partnerom. Oko druge nedelje, možda ćete imati poteškoća da uravnotežite posao i lični život, ali uz malo truda uspećete. Do kraja meseca ćete se osećati povezanije sa ljudima do kojih vam je stalo.

Vodolija


Vodolija, oktobar 2024. je odlično vreme za velike snove. Puni ste novih ideja i spremni ste za akciju. Bilo da se radi o projektu na poslu, ličnom cilju ili kreativnom planu, sada je vreme da to uradite. Otprilike sredinom meseca, možda ćete morati da se usredsredite na neke detalje da bi se stvari desile. Do kraja oktobra osećaćete se inspirisanim i spremnim da nastavite dalje.

 

Ribe


Ribe, vaša intuicija je jaka ovog meseca. U oktobru 2024. trebalo bi da verujete svojim osećanjima. Oko druge nedelje, možda ćete se suočiti sa situacijom u kojoj su vam potrebni instinkti. Ne sumnjajte u sebe - znate šta je najbolje. Do kraja meseca ćete se osećati povezanije sa sobom i drugima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Živimo u 12. godini apokalipse!

 

makonda-tracker