astro prognoze

Mesečni horoskop za Lava za avgust: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Lavovi, proverite šta vas čeka ovog avgusta na svim poljima života.

Lavovi, šta vam donosi avgust?
Lavovi, šta vam donosi avgust?foto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Avgust je tradicionalno mesec Lava, jer je Sunce u ovom znaku i daje energiju, snagu i inspiraciju za ostvarenje. Ako ste razmišljali o promeni imidža, ​​sada je vreme, jer će se Merkur kretati u retrogradnoj fazi u vašem znaku i kući vašeg samopoštovanja.

 

Idealno je da avgust posvetite svom telu, frizuri i možda se vratite nekim stilskim karakteristikama koje su bile ranije aktuelne. 

 

Već 4. avgusta biće mlad Mesec u Lavu; nešto novo može početi u vašem životu na emotivnom planu.

 

8-9. avgusta Merkur i Venera se povezuju u vašem sektoru tajni i svega što je skriveno. Možda imate interakciju sa ženom o kojoj ne želite da pričate. Takođe ovih dana ćete verovatno primati poruke i pozive koji će se odnositi na vašu prošlost. Mogu se pojaviti žene, prijatelji ili rođaci sa kojima niste dugo komunicirali.

 

Konjunkcija Jupitera i Marsa 

 

Za Lava, dugoočekivani i najprijatniji događaj u mesecu biće konjunkcija Marsa i Jupitera u sektoru prijatelja ; od 13. do 18. avgusta možda ćete imati muškog prijatelja ili čak grupu ljudi sa kojima ćete komunicirati. . Možda su iz inostranstva, ili ćete učiti sa njima, ići na putovanje ili početi da razvijate neku vrstu projekta na društvenoj mreži.

 

Važno je da je Jupiter u vašoj karti odgovoran za ljubav i radost, a Mars za ekspanziju. Budite sigurni da će se ovih dana dogoditi nešto što će vas u velikoj meri emotivno okrepiti. Ovo će biti pravi poklon od univerzuma, jer se konjunkcija ovih planeta dešava u sekstilu sa vašim Suncem. Shvatite ovo kao ruku pomoći.

 

Stiže najradosniji i dugoočekivani događaj za vas
Stiže najradosniji i dugoočekivani događaj za vasfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Pun Mesec u Vodoliji 19. avgusta je trenutak istine za mnoge Lavove jer će doneti malo jasnoće u vaše odnose. Na primer, ako ste komunicirali sa nekim i niste znali kuda ova veza vodi, sve će biti odlučeno na pun mesec. Na primer, vaš kolega vas može pozvati na sastanak ili vam predložiti da završite vezu. Često takvi astro-događaji donose konačnu presudu – zajedno smo ili se rastajemo.

 

Nešto potpuno neočekivano može se dogoditi na vašem poslu, sa vašim šefom ili kompanijom u kojoj radite. Očekujte da ćete upoznati osobu koja može biti finansijski i socijalno na veoma visokom nivou, poručuje wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astro Lea: Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker