astro prognoze

Mesečni horoskop za Blizance za avgust: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Blizanci, proverite šta vas čeka ovog avgusta na svim poljima života.

Blizanci, šta vas čeka ovog avgusta?
Blizanci, šta vas čeka ovog avgusta?foto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Uprkos tome što će vaš vladar Merkur ceo mesec biti u retrogradnoj fazi i vraćati vas u prošlost, Sunce se neumoljivo kreće pravo! To znači da, stvaranjem povoljnih aspekata sa Jupiterom u Blizancima tokom celog meseca, izgleda kao da ste „gurnuti“ u nove veze, putovanja i poznanstva.

 

Čini se da je avgust dosta spor, ali krajem meseca primetićete da je napravljen iskorak.

 

Jedan od ključnih datuma biće mlad Mesec u Lavu 4. avgusta u vašem sektoru putovanja i novih kontakata – možda ćete sklopiti novo korisno poznanstvo, a na kraju će to uticati na vaš lični život.

 

Već 8-9. avgusta Merkur i Venera u porodičnom sektoru mogu doneti dobre vesti u vezi sa domom, stambenim prostorom ili nekretninama za iznajmljivanje.

 

Merkur uvek ima maksimalan uticaj na vas i najupečatljiviji događaj očekuje vas 15. avgusta, kada se vraća nazad u Lava – možda ćete dobiti poziv od rođaka, ili će vam pasti na pamet da se vratite na neku vrstu procesa dokumentovanja. Međutim, možda ćete i sami odlučiti da se javite „u prošlost”, recimo, da pozovete svog bivšeg, ili možda samo počnete da gledate njegove društvene mreže, ali svi vaši impulsi nisu slučajni; sve će to na kraju imati uticaja na septembar .

 

Konjunkcija Marsa i Jupitera za Blizance

 

Svi znaci čekaju ovaj događaj! Mars, kao vladar Čvora budućnosti, povezuje se sa Jupiterom u Blizancima, što znači da će u vašem slučaju jasno ocrtati događaje u vašem ličnom životu. Verovatno će doći do poruke nekog čoveka iz grupe prijatelja ili ćaskanja sa interesovanjima na području od 15. do 18. avgusta i možda će vam ponuditi putovanje. Obavezno se složite, ovo će za vas biti karmički događaj.

 

Moguće je putovanje koje će vam promeniti život
Moguće je putovanje koje će vam promeniti životfoto: Shutterstock / NDAB Creativity

Činjenica je da, kada se tako važne planete spoje u našem znaku, pored našeg Sunca, one pomažu našem duhu da ostvari svoj zadatak. Zbog toga, zahvaljujući ovoj osobi i „pokretu“ koji nudi, možete imati apsolutno promenu u životu.

 

Spremite se da nastavite da se vinete što je više moguće! Pun Mesec u Vodoliji 18. avgusta se javlja u vašem sektoru putovanja i putovanja, proširujući vaš pogled na svet. Ono što se dešava oko ovog datuma će vas emocionalno promeniti, na kraju će vas spojiti sa novim i ključnim ljudima u vašem životu, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker