astro prognoze

Mesečni horoskop za Ovna za avgust: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Ovnovi, proverite šta vas čeka ovog avgusta na svim poljima života.

Šta Ovnovima donosi avgust 2024?
Šta Ovnovima donosi avgust 2024?foto: Max4e Photo/Shutterstock

Poslednji mesec leta tradicionalno se za Ovna fokusira na pitanja ljubavi, ali i svakodnevne rutine — zbog tranzita Sunca i retrogradnog Merkura, moraćete mnogo toga da preispitate i procenite sa stanovišta sopstvenog zadovoljstva.

 

Stvar je u tome što je mlad Mesec 4. avgusta datum retrogradnog Merkura, što znači da možda imate novu vezu ili poslovni projekat, ali sa osobom sa kojom ste već komunicirali, dopisivali se ili radili. Na primer, verovatno će se nastaviti kancelarijska romansa i onlajn komunikacija sa nekim

 

Što se tiče ličnih stvari, oko 4. avgusta možete dobiti uspešnu pomoć – Jupiter u konjunkciji sa Marsom u trećoj kući može da donese savet od osobe iz inostranstva, učitelja ili jednostavno uspešnog poznanika. Mnogim Ovnovima doba mladog Meseca može doneti putovanje na odmor ili zabavu.

7-8 avgusta konjunkcija Venere i Merkura može doneti važan kontakt- Sačekajte poziv ili dolazak osobe koja će vam u septembru ponuditi nešto zanimljivo i finansijski isplativo.

 

Važne tačke napetosti povezane sa odnosima biće period od 9. do 10. avgusta, kada ćete biti primorani da se sukobite. Na poslu mogu izaći tračevi, a u braku može doći do perioda testiranja – kroz neverstvo, flert ili ljubomoru na partnera.

 

Konjunkcija Marsa i Jupitera za Ovna

 

Od 13. do 17. avgusta održaće se ključni događaj meseca za sve horoskopske znake – konjunkcija Marsa i Jupitera u Blizancima, što će Ovnovima doneti napredak u komunikaciji, putovanjima, poslovnom putu ili je verovatno proširenje veština. Možete upoznati osobu koja će uticati na tok događaja u vašem životu. To se može desiti tokom putovanja, obuke ili majstorske klase.

 

Konjunkcija Marsa i Jupitera u Blizancima Ovnovima donosi napredak
Konjunkcija Marsa i Jupitera u Blizancima Ovnovima donosi napredakfoto: Shutterstock / Dzhulbee

Ovaj događaj umnogome će uticati na septembar. To može biti povezano sa vašom odlukom da se preselite na drugo mesto, da kupite automobil ili da dobijete važan sertifikat. Sve zavisi od ciljeva koje ste sebi postavili da poboljšate svoj život (na primer, to može biti kao dobijanje vozačke dozvole).

 

Mesec se završava snažnim punim mesecom u Vodoliji, koji se javlja u vašem sektoru prijatelja i ličnih ambicija. Nešto će vam se otkriti, a ta istina ili informacija može značajno da „pogodi” vaše samopoštovanje. Takođe, pun mesec je uvek rezultat kada situacija zahteva vašu viziju bez ulepšavanja, kao pod svetlom reflektora.

 

Avgust se završava uticajem punog Meseca
Avgust se završava uticajem punog Mesecafoto: Onkamon/Shuttterstock

A u vašem slučaju, moraćete da trezveno procenite svoje planove za budućnost, razumećete kuda dalje. Na primer, zbog novca i finansijskih obaveza, jasno ćete videti svoje izglede za narednih nekoliko godina. Pluton, aktivan od 18. avgusta do 20. avgusta, može u velikoj meri da promeni vašu okolinu.

 

Ali on je i vaš drugi vladar, a delimično ste i vi koji stvarate nešto novo za sebe u svom okruženju – možete se oprostiti od starih prijatelja jer naučite nešto što će mnogo uticati na vas...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker