astrologija

Mesečni horoskop za avgust je tu! Bikovima retrogradni Merkur donosi ozbiljne probleme, a ko će se iznenada zaljubiti?

0

Zavirite u veliki horoskop za avgust i pogledajte šta je to što vas čeka u ovom letnjem mesecu

VELIKI HOROSKOP ZA AVGUST JE STIGAO
VELIKI HOROSKOP ZA AVGUST JE STIGAO foto: Shutterstock / Nina Buday

Ovan


Avgust 2024. donosi talas novih prilika za Ovnove. Pun Mesec 19. osvetliće vaš sektor karijere, gurajući vas da finalizujete projekte ili ponovo procenite svoj profesionalni put. Veze će napredovati dok Venera krasi vašu romantičnu zonu, pozivajući na intimnije i iskrenije veze. Očekujte harmoniju u partnerstvu, ali nemojte se ustručavati da izrazite svoje potrebe.

 

U finansijskom smislu, Mars daje energiju vašoj kući bogatstva, što ga čini dobrim vremenom za ulaganja ili reviziju vašeg budžeta. U zdravstvenom smislu, mlad Mesec 4. podstiče novi režim fitnesa; ravnoteža je ključna, pa izbegavajte prenaprezanje. Društveno, prijateljstva cvetaju dok Merkur promoviše jasnu i efikasnu komunikaciju. Imajte na umu da Merkur retrogradan počinje 23., što može izazvati manje nesporazume ili kašnjenja. Fokusirajte se na brigu o sebi i razmišljanje tokom ovog perioda. Ukratko, avgust 2024. za Ovna se odnosi na iskorištavanje nebeske energije za lični rast i postizanje harmonije u svim životnim oblastima.

 

Bik


Za Bikove, avgust 2024. je mesec samootkrivanja i transformacije. Pun Mesec 19. uvećava vaše kreativne sposobnosti, što ga čini odličnim vremenom za umetničke projekte. Veze cvetaju pod uticajem Venere u vašem kućnom sektoru, donoseći toplinu i stabilnost. Povoljan je period za rešavanje porodičnih stvari i jačanje veza.

 

U finansijskom smislu, Jupiterovo prisustvo u vašoj zoni prihoda obećava prosperitet, ali se savetuje oprez jer retrogradni Merkur počinje 23., što može da izazove kašnjenja ili pogrešnu komunikaciju. Fokusirajte se na uštede i izbegavajte velike troškove tokom ove faze. Što se tiče zdravlja, mlad Mesec 4. signalizira dobar trenutak za renoviranje svoje rutine zdravlja. Uključite se u aktivnosti koje neguju i um i telo. Profesionalno, Mars osnažuje vašu kuću karijere, vodeći vas ka ambicioznim ciljevima. Umrežavanje će igrati ključnu ulogu u vašem uspehu. Društveno, značajne veze se produbljuju dok se krećete kroz ovaj transformativni period. Avgust 2024. podstiče vas da prihvatite promene i iskoristite svoju unutrašnju snagu.

Blizanci 


Blizancima avgust 2024. donosi živahnu mešavinu energije i mogućnosti na vaš način. Prihvatite svoju dvostruku prirodu, jer je ovaj mesec spreman i za introspekciju i za društvenu interakciju. Merkur, vaša vladajuća planeta, poboljšava vaše komunikativne sposobnosti, čineći sada najbolji trenutak za umrežavanje i učvršćivanje profesionalnih veza. Otprilike sredinom meseca mogu se pojaviti neočekivane prilike u vašoj karijeri, koje zahtevaju brze, ali proračunate odluke.

 

Odnosi dobijaju harmoničan obrt, posebno posle mladog Meseca 16. avgusta. Samci mogu pronaći intrigantne romantične izglede, dok će oni u vezama osećati dublju povezanost sa svojim partnerima. Finansijski je to povoljan period, ali izbegavajte prekomernu potrošnju zbog impulsivne kupovine. Fokusirajte se na zdravlje uvođenjem novih vellness rutina; probajte jogu ili novi čas fitnesa da biste sprečili stres. Do kraja meseca, jasnoća o dugoročnim ciljevima će postati očigledna. Prihvatite dinamičnu energiju i dozvolite joj da vas povede ka novim horizontima sa samopouzdanjem i gracioznošću.

 

Rak 


Rakovima  avgust 2024. donosi lični rast i samootkrivanje. Sunce osvetljava vašu drugu kuću vrednosti i finansija, podstičući ponovnu procenu onoga što vam je zaista važno. Ovo je idealno vreme da postavite realne finansijske ciljeve i radite na njima. Pun Mesec 1. avgusta dovodi do zatvaranja dugotrajnih emocionalnih problema, omogućavajući vam da krenete napred sa lakšim srcem. Sredinom meseca, vaši kreativni sokovi su u punom toku; razmislite o kanalisanju ove energije u novi hobi ili umetnički projekat. Odnosi poprimaju negujući ton, posebno sa članovima bliske porodice. Komunikacija je ključna; budite otvoreni i iskreni da ojačate veze.

 

Što se tiče karijere, u stalnoj ste poziciji, ali izbegavajte da preuzimate previše odgovornosti koje bi mogle dovesti do sagorevanja. Poboljšanja zdravlja se vide sa fokusom na uravnoteženu ishranu i mentalno zdravlje; meditacija bi mogla da igra ključnu ulogu u održavanju unutrašnjeg mira. Prigrlite ovaj mesec sa negujućim duhom i željom za samousavršavanjem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST
MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST foto: Inara Prusakova/Shutterstock

Lav


Lavi avgust 2024. je vaše vreme da zasijate dok Sunce ističe vaš znak, donoseći samopouzdanje i vitalnost. Ovo je mesec ličnih dostignuća i priznanja. Vaš magnetizam je na vrhuncu svih vremena, izvlačeći nove mogućnosti kako u ličnom tako iu profesionalnom planu. Mlad Mesec u vašem znaku 16. avgusta je savršen za postavljanje ambicioznih ciljeva i pokretanje novih projekata. Veze napreduju, samci se verovatno sretnu sa nekim posebnim, a postojeća partnerstva se produbljuju u intimnosti. Oko 20. Mars ulazi u vaš komunikacijski sektor, pozivajući vas da govorite svoju istinu i tvrdite svoje potrebe. Finansijski, budite oprezni oko spekulativnih poduhvata; fokusirati se na izgradnju čvrste osnove za budućnost.

 

Devica


U avgustu 2024. vaš intelekt i analitičke veštine biće na vrhuncu, što će vas podstaći da sa samopouzdanjem prihvatite složene izazove. Ovog meseca ćete naći novu zahvalnost od kolega i nadređenih dok pokazujete svoje sposobnosti rešavanja problema. Vaša pedantna priroda može dovesti do značajnih prekretnica, posebno sredinom avgusta kada se Merkur dobro postavi. Finansijski, ovo je obećavajući mesec; neočekivana prilika može doneti povećanje prihoda.

 

Međutim, koristite svoje pronicljivo oko da biste izbegli ishitrene odluke i obezbedili dugoročne koristi. Na ličnom planu, odnosi mogu imati period introspekcije. Otvoreno komunicirajte da biste rešili manje nesporazume i izgradili dublje veze. Što se tiče zdravlja, dajte prednost svom mentalnom blagostanju. Redovne prakse meditacije ili svesnosti mogu pomoći u ublažavanju stresa i održavanju fokusa. Krajem meseca može se pojaviti prilika za putovanje, koja nudi osvežavajući odmor od rutine. Prihvatite promenu i iskoristite ovo vreme za samorefleksiju i podmlađivanje. Ostanite prizemljeni i prihvatite pozitivne promene koje vam dolaze.

Vaga 


Avgust 2024. u fokus stavlja ravnotežu i harmoniju Vaga. Ovaj mesec naglašava lični rast i odnose. Sa Venerom u vašu korist, bićete šarmantniji i privlačniji, čineći društvene interakcije i umrežavanje lakšim. Profesionalno, zvezde su usklađene za saradnju. Grupni projekat ili partnerstvo moglo bi da vas pokrene ka uspehu, posebno oko druge nedelje u mesecu. Finansijski, održavajte uravnotežen pristup. Izbegavajte nepotrebne troškove i razmislite o mudrim ulaganjima za dugoročne dobitke.

 

Zaljubljene, neudate Vage bi mogle sresti nekoga posebnog tokom društvenih događaja. Ako ste u vezi, produbite svoju vezu kroz iskrenu komunikaciju i zajednička iskustva. Što se tiče zdravlja, obratite pažnju na svoju ishranu i rutinu vežbanja. Uključivanje joge ili blagog istezanja može pomoći u održavanju fizičke i emocionalne ravnoteže. Kako avgust napreduje, možda ćete osetiti želju za introspektivnim aktivnostima. Verujte svojim instinktima i dajte sebi potrebno vreme da razmislite o svojim ciljevima i težnjama. Prihvatite mesec otvorenog srca i gledajte kako se harmonija uliva u svaki aspekt vašeg života.

 

Škorpija 


U avgustu 2024. vaša odlučnost i otpornost biće vaši najveći saveznici. Ovo je mesec transformacije i novih početaka. Profesionalne mogućnosti su brojne, posebno u oblastima koje uključuju liderske uloge ili kreativne projekte. Oko sredine meseca, možda ćete se suočiti sa značajnom odlukom; verujte svojoj intuiciji da vas vodi u pravom smeru. Finansijski, budite oprezni sa svojim ulaganjima, jer mogu nastati neočekivani troškovi. Međutim, strateški pristup će pomoći da se obezbedi stabilnost.

 

Na ličnom nivou, vaši odnosi bi mogli da pretrpe značajne promene. Iskreni razgovori i emocionalna transparentnost biće ključni za jačanje veza. Samci se mogu susresti sa potencijalnim partnerima koji dele njihove strasti i vrednosti. Za one u posvećenim vezama produbite svoju vezu tako što ćete zajedno istraživati nova iskustva. Što se tiče zdravlja, fokusirajte se na održavanje uravnoteženog načina života. Redovna fizička aktivnost i pažljiva ishrana podržaće vaše opšte blagostanje. Krajem avgusta možda ćete osetiti želju da krenete na duhovno putovanje ili lično povlačenje. Prihvatite ove transformativne energije i dozvolite im da vas vode ka rastu i obnovi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST
MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUSTfoto: MilanMarkovic78/Shutterstock

Strelac


Za Strelčeve avgust 2024. će biti mesec transformacije. Zvezde se usklađuju da bi vam pružile avanturu i lični rast. Venera u vašoj devetoj kući podstiče putovanja i širenje vidika, bilo kroz fizička putovanja ili intelektualne aktivnosti. U finansijskom smislu, Jupiterov uticaj signalizira mogućnosti za dobit; međutim, oprezno upravljanje je neophodno. Veze blistaju dok Mars energizira vaš društveni sektor, podstičući strastvene veze i dinamične interakcije.

 

Profesionalno, Merkurov tranzit donosi jasnu komunikaciju i inovativne ideje, postavljajući temelje za buduće uspehe. Sredinom meseca, pun mesec u vašem znaku pojačava emocije, podstičući introspekciju i emocionalnu jasnoću. Iskoristite ovaj period da se uskladite sa svojim osnovnim vrednostima i dugoročnim težnjama. Što se tiče zdravlja, fokusirajte se na održavanje ravnoteže i blagostanja kroz fizičku aktivnost i prakse svesnosti. Kako avgust napreduje, kosmička energija podržava saradnju i uključivanje zajednice. Prigrlite ove mogućnosti da podstaknete rast i postignete svoje ciljeve, verujući da je univerzum u srcu vaš najbolji interes.

 

Jarac


Avgust 2024. Jarčevima najavljuje period značajnog napretka i introspekcije. Sa Saturnom, vašom vladajućom planetom, koja ima stabilizujući uticaj, spremni ste da postignete dugoročne ciljeve. Finansijski izgledi se poboljšavaju kako Jupiter poboljšava vašu drugu kuću, promovišući mudra ulaganja i upravljanje resursima. Odnosi, i lični i profesionalni, imaju koristi od Venerinog sklada, podstičući dublje veze i rešavanje prošlih sukoba. Merkur u vašoj osmoj kući osvetljava transformaciju i regeneraciju, podstičući vas da zadubite u svoju podsvest i suočite se sa skrivenim strahovima.

 

Što se tiče karijere, Mars podstiče vaše ambicije, gurajući vas ka liderskim ulogama i inovativnim projektima. Sredinom meseca, snažan pun mesec u vašoj kući duhovnosti podstiče samosvest i filozofsko istraživanje. Prihvatite ovu nebesku energiju da biste se uskladili sa svojim autentičnim ja i ponovo procenili svoje prioritete. Zdravlje se poboljšava sa pažnjom na upravljanje stresom i holističke prakse. Do kraja meseca, univerzum vas poziva da prihvatite promene, da budete sigurni u svoju otpornost i nagon. Verujte u kosmički plan.

Vodolija


Za Vodolije avgust 2024. predstavlja kaleidoskop mogućnosti i izazova. Dok Saturn nastavlja da prelazi vaš znak, pozvani ste da prihvatite odgovornost i strukturu u svom ličnom i profesionalnom životu. U finansijskom smislu, Venera ističe ulaganje u lični rast i kreativne poduhvate, obećavajući isplative povrate. Odnosi cvetaju pod Jupiterovim uticajem, podstičući harmoniju i međusobno razumevanje. Merkurov tranzit kroz vašu sedmu kuću naglašava komunikaciju i partnerstvo, savršeno za pregovaranje o ugovorima ili rešavanje nesporazuma.

 

Mars poboljšava vaš sektor karijere, podstiče motivaciju i otvara puteve ka liderskim ulogama. Sredinom meseca, transformativni pun mesec osvetljava vaše lične težnje, podstičući introspekciju i ponovnu procenu ciljeva. Što se tiče zdravlja, fokusirajte se na balansiranje fizičke aktivnosti sa mentalnim blagostanjem kroz prakse svesnosti. Društveno, Uran inspiriše povezivanje i inovacije, što ga čini najboljim vremenom za uključivanje zajednice i umrežavanje. Do kraja meseca, osetićete porast kreativnosti i vizije, koji će vas voditi ka postizanju vaših dugoročnih ciljeva. Verujte u svoj jedinstveni put.

 

Ribe 


Za Ribe avgust 2024. je mesec emocionalne dubine i kreativnog procvata. Neptun, vaša vladajuća planeta, nastavlja da inspiriše maštu i duhovni rast. U finansijskom smislu, Jupiterov uticaj sugeriše dobitke kroz zajedničke poduhvate i kreativne potrage. Venera ističe lične odnose, promovišući harmoniju i produbljivanje veza sa voljenim osobama. Profesionalno, Merkur u vašoj šestoj kući donosi jasnoću i inovaciju, savršen za pojednostavljenje radnih tokova i pokretanje novih projekata. Mars podstiče vaše ambicije, gurajući vas da energično sledite svoje ciljeve.

 

Sredinom meseca, pun mesec osvetljava vaše dugoročne težnje, podstičući razmišljanje i usklađivanje sa vašim istinskim željama. Što se tiče zdravlja, fokusirajte se na holističko blagostanje, integrišući fizičke, mentalne i duhovne prakse. Društveno, kosmička energija favorizuje umrežavanje i učešće zajednice, što ga čini idealnim vremenom da proširite svoj krug i podelite svoje vizionarske ideje. Kako avgust napreduje, prihvatite tok kreativnosti i intuicije koji vas vode. Verujte u svoju unutrašnju mudrost, Ribe, i dozvolite univerzumu da podrži vaše putovanje ka ispunjenju i uspehu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

4 znaka konačno mogu da odahnu 

 

makonda-tracker