numerologija

DANAŠNJI DATUM JE POSEBAN JER DONOSI BUĐENJE I ISCELJENJE: Šta simbolizuje niz osmica?

0

U numerologiji 8. dan u 8. mesecu predstavlja vrlo spiritualan datum.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

On simbolizuje beskonačnost i označava beskraj želja i snova naše duše. Osmica je broj moći i pojačane svesti, zato niz brojeva 8-8 označava savršen period za jačanje i čišćenje energije.

 

Takozvana Lavlja kapija otvorena je od 26.07. do 12.08., ali 08.08. će energija biti najjača! Otvorite srce za ljubav, praštanje i dobre emocije. 

 

U 2019. godini pored magičnog niza brojeva 8-8 i otvaranja Lavljih vrata, dodatnu čaroliju donosi tajna povezanost Venere i Jupitera.

 

foto: Profimedia

 

Osmica je broj moći i pojačane svesti, zato niz brojeva 8-8 označava savršen period za jačanje i čišćenje energije.

 

Lavlja vrata nisu samo numerološka pojava, već i astrološka jer je Sunce u znaku Lava i razvija se sve do fiksne zvezde Sirius (ovu zvezdu nazivaju još i spiritualno Sunce).

 

Evo kojih 9 stvari donosi otvaranje Lavljih vrata:

 

1. Isceljenje srca – portal Lavlja vrata aktivira srčanu čakru. To znači da će mnoge emotivne rane biti zaceljene u ovom vremenskom periodu.

 

2. Otvaranje Trećeg oka – aktivira se i čakra Treće oko i pojačava se intuicija.

 

3. Buđenje manjih čakri – mnoge čakre će se otvoriti i tok energije postaje slobodan. Stičemo novu mudrost i povećava se spiritualno znanje.

 

4. Visoke energetske vibracije – imamo vizije i lakše se aktiviramo na polju ostvarenja snova i ambicija.

 

5. Veza s Univerzumom – lakše primećujemo signale, poruke i znakove upozorenja koje svemir šalje.

 

6. Sloboda – imamo pojačan osjećaj slobode i želimo pričati i slušati istinu.

 

7. Tehnologija – ovo je povoljan period za posao s tehnologijama, kao i za rad na internetu. Otvorite sajt, počnite pisati blog ili se aktivirajte na društevnim mrežama.

 

8. Mir – energija mira i isceljenja ispunjava telo, um i dušu.

 

9. Kreativnost – neverovatna kreativna energija pomaže da započnete novi projekat ili se angažujete na nekom polju umetnosti.

 

foto: Profimedia

 

Pored otvaranja portala Lavlja vrata, osećamo uticaj spoja Venere i Jupitera. Venera je planeta ljubavi, a Jupiter planeta obilja.


U ovom periodu otvorite svoje srce za ljubav, praštanje i dobre emocije. Želećete da se povežete s prirodom, životinjama, drugim ljudima.

 

 

makonda-tracker