astrologija

Mesečeva energija donosi preokret: 5 znakova horoskopa koji od 21. jula mogu očekivati dramatične promene u svom životu

0

Pun mesec u Jarcu može vam promeniti sudbinu od 21. jula, ako ste među ovih 5 horoskopskih znakova.

Ko može da očekuje velike sudbinske promene od kraja jula 2024?
Ko može da očekuje velike sudbinske promene od kraja jula 2024?foto: Tongsai/Shutterstock

Drugi pun Mesec u Jarcu promeniće sudbine mnogih ovog leta — pogledajte da li ste među "pogođenim" znakovima Zodijaka.

 

Ovan

 

21. jula univerzum će vas ponovo "zamoliti" da procenite svoje lične ciljeve u životu, od karijere do veza. Ako ste 23-24. juna doneli odluku koja se odnosi na razvoj u vašoj profesiji, sada ćete ponovo preduzeti ozbiljan korak. Vaš šef vam može dati unapređenje ili ćete možda biti prebačeni na drugi projekat koji možete voditi. U vašem ličnom životu verovatno će doći do odluke koja će promeniti vaš status — možete se osloboditi onih odnosa koji su za vas moralni teret.

 

Rak

 

Pun mesec se dešava u vašem sektoru veza, što znači da ćete imati priliku da ostvarite nešto što ste sami odlučili. Najverovatnije ćete vi i vaš partner planirati važan događaj, koji može biti vezan za kupovinu ili prodaju kuće, ili... brak! Takođe, 21. jula, vaš partner vam može reći važne vesti, kao što je priznanje svojih osećanja ili sugerisanje da produbite svoju romansu. Za Rakove koji planiraju trudnoću, postoji šansa za začeće.

 

Device će imati šansu da upoznaju ljubav svog života
Device će imati šansu da upoznaju ljubav svog životafoto: Ironika/Shutterstock

Devica

 

Pun mesec se javlja u vašem sektoru sreće — za mnoge Device ovo je šansa za trudnoću ili upoznavanje ljubavi vašeg života! Dispozitor događaja biće u vašoj kući veza, pa će vam se 21. jula nešto desiti, ali će se direktno ticati vašeg ličnog života i vašeg partnera. On vam može predložiti brak, ili ćete oboje jednostavno podići vezu na viši nivo.

 

Vaga

 

Pun mesec u Jarcu će 21. jula „zakačiti” sve najvažnije sektore vašeg horoskopa, ali će se ključni događaj desiti u vašem domu. Možete kupiti ili prodati stan, preseliti se ili će vam partner ponuditi da živite odvojeno. Najvažnije će se desiti u vašem mestu stanovanja — vreme je da nešto promenite. Vaga će biti prinuđena da posveti veliku pažnju svojoj porodici, jer će pun mesec uticati na život njihovih roditelja, posebno majke. Moguće je da ćete brinuti o nekome.

 

Jarčevi, vreme je za najozbiljniji izbor u vašim životima
Jarčevi, vreme je za najozbiljniji izbor u vašim životimafoto: Dzhulbee/shutterstock

Jarac

 

Po drugi put ovog leta, univerzum vas stavlja pred najozbiljniji izbor u životu, koji vašu sudbinu može podeliti na PRE i POSLE. Stvar je u tome što će se 21. jula u vašem horoskopu formirati aspekt Velikog krsta, koji može doneti velike događaje, bilo da se radi o promenama u karijeri, mestu stanovanja ili vezama. Verovatno ćete imati važan poziv ili prepisku, kada će mnogo zavisiti od vas — Saturn će 21. jula biti u sektoru komunikacija i sve zavisi od njihove jasnoće. Budite direktni i trezveno procenite svoj život.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker