ŠTA KAŽU ZVEZDE?

Veliki MESEČNI HOROSKOP ZA JUL za svih 12 znakova Zodijaka: Blizanci, tražite POVIŠICU, jedan znak će naći SRODNU DUŠU

0

Zvezde su ovog leta spremile posebna iznenađenja, zato brzo, pogledajte šta je to što vas čeka

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2024. GODINE
MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2024. GODINEfoto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

 

Strelac

 

Ovog meseca očekuju vas velike promene i samoanaliza. U areni karijere, jul je dobro vreme za poteze. Ovo je dobar trenutak da uđete u detalje projekta ili preuzmete zadatke koji uključuju rad sa ljudima. Intuicija sa analizom može biti velika prednost na radnom mestu jer može proizvesti uvide od koristi organizaciji. Izbegavajte da se uključite u šeme za brzo bogaćenje jer su rizične; tražiti dobro analizirane dugoročne investicione planove.

 

Jarac

 

Jul je povoljan mesec za izgradnju odnosa sa saradnicima i traženje mentora. Vaša inherentna liderska osobina sa povećanom diplomatijom može rezultirati pozitivnim pregovorima i boljim odnosima na radnom mestu. Preduzeća uključena u partnerstva, pravne usluge ili odnose sa javnošću će cvetati. Samci mogu pronaći partnere putem društvenih događaja ili prijatelja i rođaka. U izlasku ne ciljajte na pobedu, već se trudite da postignete ravnotežu.

Vodolija

 

Što se tiče karijere, jul je dobar mesec za napredak i sređivanje stvari. Usredsredite se na poboljšanje tehnika rada i rešavanje zadataka koji zahtevaju tačnost. Što se tiče zdravlja, digestivnom i nervnom sistemu je potreban dodatni nadzor. Uključite upravljanje stresom i vežbe svesnosti u svoj dnevni raspored. Ovo je dobro vreme za budžet, planiranje i razvrstavanje finansijskih sredstava. Berza može biti izvor mogućnosti u industrijama povezanim sa zdravstvom, tehnologijom ili uslugama.

 

Ribe

 

Jul je povoljan za stvaranje novih ideja i koncepata i razvoj novih strategija i pristupa rešavanju problema. Ne treba se stideti svojih talenata i biti spreman da preuzme određene rizike u svojoj karijeri, iako se rizici moraju izračunati. Nekretnine mogu biti dobra investicija, posebno u nekretnine koje se koriste u umetničke ili rekreativne svrhe. Za samce, jul će biti mesec ljubavi. Samci mogu naći više šansi da dobiju partnera. Kada izlazite, izbegavajte da budete previše ozbiljni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker