ŠTA KAŽU ZVEZDE?

Veliki MESEČNI HOROSKOP ZA JUL za svih 12 znakova Zodijaka: Blizanci, tražite POVIŠICU, jedan znak će naći SRODNU DUŠU

0

Zvezde su ovog leta spremile posebna iznenađenja, zato brzo, pogledajte šta je to što vas čeka

HOROSKOP ZA JUL 2024. GODINE
HOROSKOP ZA JUL 2024. GODINE foto: Shutterstock

Lav

 

Osvrnite se unazad, razmislite o svojoj prošlosti i pripremite se za novi životni ciklus. To je period podmlađivanja, oporavka i razmišljanja o sebi. U areni karijera, jul je neozbiljan mesec. Osvežite svoje veštine i uključite se u projekte kojima je potrebno da budete sami i fokusirani. Možda ćete više voleti da se bavite aktivnostima koje zahtevaju određeni nivo planiranja ili analize. Treba biti posebno oprezan u pitanjima novca. Nije najbolje vreme za donošenje velikih finansijskih odluka ili ulaganje u mogućnosti visokog rizika.

 

Devica

 

Ovog meseca razmislite o tome kako možete da povećate svoje kontakte i šta želite da postignete u vezi sa društvenim potrebama ili potrebama zajednice u budućnosti. Ovo je dobro vreme za rad u timu ili za preuzimanje pozicija koje zahtevaju da radite sa drugima. Možda bi bilo vredno investirati u nekretnine. Možda postoje prilike na berzi, kao što su tehnologija ili društveno svesne kompanije. Samci mogu pronaći svoje potencijalne partnere putem društvenih okupljanja ili čak online foruma.

Vaga

 

Jul je mesec povezan sa važnim prekretnicama u vašoj karijeri. Vaša inherentna sposobnost da budete diplomatski, zajedno sa povećanjem vašeg nivoa ambicija, osiguraće da budete izvrsni na radnom mestu. Ne zaboravite da podsetite svoje menadžere na svoja dostignuća i podelite nove ideje. Izbegavajte da budete namamljeni u investicione prevare koje tvrde da nude brz napredak bez odgovarajuće osnove. Samci bi mogli da pronađu svoje potencijalne partnere kroz funkcije vezane za posao ili poslovne sastanke.

 

Škorpija

 

Oni koji traže posao mogu pronaći slobodna radna mesta u obrazovanju, izdavaštvu, turizmu ili međunarodnom poslovanju. Preporučljivo je dobiti dodatno obrazovanje ili sertifikaciju koja može biti korisna u vašem zanimanju. Pronađite nova rešenja i pristupe pitanjima vezanim za posao. Možda je i dobar trenutak da razmislite o ulaganju u svoje učenje. Samci mogu da upoznaju svoje potencijalne partnere dok putuju ili čak na kulturnim događajima. Za posvećene, ovo je vreme za planiranje putovanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker