astro

LJUBAVNI horoskop za mart: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka za treći mesec 2024.

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za mesec mart.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za mart?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za mart?foto: MNStudio/Shutterstock

STRELAC

 

Ovog meseca ćete doživeti živopisne utiske na ljubavnom polju. Provešćete mnogo vremena sa svojim partnerom, istražujući nova mesta i to će ojačati vašu vezu i omogućiti vam da se bolje upoznate. Samci mogu pronaći nekoga posebnog iz novog okruženja. Ovo je vreme kada treba da uživate u svakom trenutku sa ljudima do kojih vam je stalo.

 

JARAC

 

Ovo je mesec stabilnosti i posvećenosti. Možda planirate da napravite korak napred u vašoj vezi i podelite svoje dugoročne planove sa svojim partnerom. Razgovarajte o tome i radite zajedno na ojačanju vašeg odnosa. Fokusirajte se na zajedničke ciljeve, poverenje i posvećenost. Samce može privući neko ko je ambiciozan i orijentisan ka ostvarenju svojih ciljeva.

 

 

VODOLIJA

 

Ovog meseca ćete doživeti iskorak u samoanalizi – shvatićete šta zaista želite u svom ličnom životu. Vaši postojeći odnosi mogu postati jači ako odlučite da svoje zaključke primenite u praksi. Ako ste slobodni, možda će vas privući neko ko je veoma inteligentan i originalan.

 

RIBE

 

Pripremite se za mesec ispunjen emocijama i otkrićima. Možete da saosećate sa svojim partnerom sa novom snagom, a vaše međusobno razumevanje će postati jače. Međutim, imajte na umu da svako ima lične granice treba da zaštiti svoje i ne prelazi tuđe. Svaki dan odvajajte vreme za samorefleksiju i brigu o sebi.


wday.ru

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker