za svaki horoskopski znak

Stižu trenuci kojih treba da se — PRIBOJAVAMO: NAJTEŽE stvari s kojima će se svaki horoskopski znak suočiti u novembru

0

Svaki horoskopski znak će ovog novembra, osim lepih trenutaka, imati probleme s kojims se treba suočiti.

Horoskop strahova i problema za novembar donosi nezgodne trenutke svakom znaku Zodijaka
Horoskop strahova i problema za novembar donosi nezgodne trenutke svakom znaku Zodijakafoto: Kiselev Andrey Valerevich, Shuterstock

Poslednji mesec jeseni obećava nam ne samo prijatne događaje, već i teške situacije.

 

Zvezde vas upozoravaju na šta da obratite posebnu pažnju, a kada da igrate na sigurno i slušate svoju intuiciju, te kako naći način da se izbegnu problemi.

 

Ovan

Početkom meseca, možda ćete osetiti da vaši planovi nikada neće biti ostvareni. Moraćete da branite svoje interese pred nadređenima, mogući su sukobi sa kolegama, posebno ženskim. Zdravlje Ovnova je takođe "na klimavim nogama".

Šta da radim?

Preporučuje se opuštanje, odlazak na kratko putovanje, druženje sa prijateljima. Razgovor o predstojećim događajima će vam pomoći da poboljšate raspoloženje i vratite pozitivnost u život.

 

Bik

Novembar će doneti nova poznanstva, prilike i pravce u karijeri kojim treba da se krećete, ali fizička bolest i neopreznost u odnosima s ljudima kočiće vas, a posebno je opasna prva polovina meseca.

Šta da radim?

Budite spremni da ispravite greške iz prošlosti, smanjite aktivnost i budite oprezni kada putujete. Obratite posebnu pažnju na svoje telo i izbegavajte stres.

Blizanci

Ovog meseca biće dosta tekućih poslova, tako da postoji velika opasnost od preopterećenja. Razlog za nelagodnost leži u potrebi za promenom načina života, rada i uslova života. Verovatni su neprijatni razgovori i neplanirani troškovi.

Šta da radim?

Početkom meseca odustanite od ozbiljnih koraka i ne računajte na brzo rešenje problema. Budite oprezni na putu, čuvajte se prehlade.

 

Rak

Prve dve nedelje novembra obećavaju stagnaciju u poslovnoj sferi. Ometaće vas preterani optimizam ili, naprotiv, nedostatak poverenja u svoje sposobnosti. Novi projekti mogu stati i neće dati dobre rezultate.

Šta da radim?

Mogući su neočekivani troškovi, pa treba izbegavati rasipništvo. Bilo koji poduhvat se mora planirati za povoljnije vreme za ovo: drugu polovinu novembra.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker