spremite se

Od prvog dana naredne godine - ROLERKOSTER: 5 znakova Zodijaka u 2024. čekaju DRASTIČNE PROMENE u ljubavi i braku

2

Pojedini znakovi će doživeti potpunu transformaciju, a vi proverite da li ste među njima 

5 ZNAKOVA ZODIJAKA ČEKA ROLERKOSTER 2024.
5 ZNAKOVA ZODIJAKA ČEKA ROLERKOSTER 2024. foto: profimedia

Tokom 2024. godine uticaj odnosa koji vlada između Vage - Ovna donosi ogromne promene na polju ljubavi, što će se direktno odraziti na bračne veze. Klimavi brakovi bi mogli potpuno da nestanu, a neki novi da se pojave kao spas i sreća koja će trajati godinama.

 

Jupiter će 2024. preći će u znak Blizanaca, pa je moguće sresti osobu koja je vaša srodna duša. 

 

 

Koji horoskopski znaci će doživeti promene u odnosima 2024.

 

Ovan


Buduća astrološka dešavanja daju vam priliku da se prikažete u najboljem mogućem svetlu. Konačno ćete skupiti hrabrosti da se suočite sa problemima koji vas muče godinama.

 

Vaš brak ili dugogodišnja ljubavna veza biti na ozbiljnom iskušenju – od 25. marta do 8. aprila, a zatim od 18. septembra do 17. oktobra. Na ove datume, ili ćete prekinuti vezu ili ozvaničiti svoju zajednicu.

 

Vaga


Za vas je 2024. godina godina za donošenje važnih odluka. Konačno ćete sesti, razmisliti i analizirati svoje odnose. Donećete zaključke koji će uticati na vaš razvoj i samopoštovanje. 

 

Ključni datum za testiranje odnosa biće pun Mesec u Vagi 23. marta, a zatim pun Mesec u Ovnu 17. oktobra. Na ova dva datuma ili prekidate odnos ili ga krunišete brakom.

 

Vage treba da se pripreme za proleće 2024. godine – od 17. do 20. aprila i od 19. do 20. maja, jer tada mogu upoznati ljubav svog života.

 

Ko će tokom 2024. upoznati srodnu dušu?
Ko će tokom 2024. upoznati srodnu dušu?foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

 

Blizanci


2024. planeta sreće i vladar vašeg bračnog sektora, Jupiter, ulazi u vaš znak! To znači da biste baš u ovom periodu mogli da pronađete srodnu dušu. Veoma brzo, a najduže za godinu dana s njom biste mogli da uplovite u brak.

 

Neće vam smetata čak iako ova osoba bude starija od vas, drugačijeg porekla, vere, zanimanja. Po zanimanju može biti pravnik, nastavnik, predstavnik sfere diplomatije ili kulture.

 

Za oženjene Blizance, septembaće biti važan. Od 18. septembra u statusnom sektoru će biti pun Mesec koji može doneti prekid u vezi.

Takođe možete očekivati novčanu nadoknadu.

 

Devica


Od 25. marta do 8. aprila moraćete da preispitate odnos prema sebi, ali i svoja osećanja prema partneru. Planeta ljubavi, Venera od 17. do 20. aprila donosi novu romansu.

 

Ovaj ljubavni odnos bi mogao čak i da bude krunisan brakom samo nekoliko meseci kasnije, već u junu 2024. godine.

 

Pun Mesec u Ribama, koji je odgovoran za vaše partnerstvo, održaće se 18. septembra - na današnji dan će biti doneta važna odluka (možda će vam biti ponuđen brak). Trudnoća je takođe moguća tokom cele godine.

 

Ko će raskinti vezu ili brak u 2024.?
Ko će raskinti vezu ili brak u 2024.?foto: Roman Kosolapov Shutterstock

 

Riba

 

Od 18. septembra dešavaju se značajne promene na svim poljima. Ključni događaj će se desiti u od 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Možda ćete upoznati osobu svojih snova, mada ćete najverovatnije svoju romansu u početku skrivati ili će ona početi prepiskom.

 

Ribe koje su u braku će tokom jeseni 2024. osetiti bračne krize što će ih naterati da se zamisle o životu koji žive i osobi s kojom provode vreme.

 

Na pun Mesec 18. septembra, možete odlučiti da prekinete vezu, a 30. septembra potpišete dokumente u vezi sa tim.

 

Bonus video:

 

Šta Mars u vašoj natalnoj karti zapravo pokazuje?

 

makonda-tracker