za svaki horoskopski znak

Stižu trenuci kojih treba da se — PRIBOJAVAMO: NAJTEŽE stvari s kojima će se svaki horoskopski znak suočiti u novembru

0

Svaki horoskopski znak će ovog novembra, osim lepih trenutaka, imati probleme s kojims se treba suočiti.

Horoskop strahova i problema za novembar donosi nezgodne trenutke svakom znaku Zodijaka
Horoskop strahova i problema za novembar donosi nezgodne trenutke svakom znaku Zodijakafoto: Kiselev Andrey Valerevich, Shuterstock

Lav

Loša strana meseca je potreba za rešavanjem većih porodičnih problema. Ovo se odnosi i na mlađe i na starije rođake. Stres, poremećaji u telu, kao i niz konfliktnih situacija u odnosima se ne mogu isključiti.

Šta da radim?

Preporučuje se da ne zaboravite na sebe i svoje potrebe. Odvojite vreme za svoje omiljene aktivnosti, više se opustite, manje budite u društvu. Sada ne bi trebalo da budete užurbani i nestrpljivi; trenutak za postizanje rezultata još nije stigao.

 

Devica

Početkom meseca zatrpaće vas porodične brige, a biće i kašnjenja u popunjavanju papirologije. Poslovna sfera može doneti sukobe i nervozu zbog kašnjenja u hitnim pitanjima.

Šta da radim?

Budite izuzetno oprezni. Preporučljivo je da novembar provedete u miru, naporno radite, ali sami i u tišini, ne prepuštajući se vrevi oko sebe.

Vage

Prema prognozi za početak meseca, očekuje se blagi zastoj u poslovnom segmentu, ali ne treba gubiti glavu, žuriti i nervirati se. Važno je ne ponavljati uobičajene greške i izabrati novi put.

Šta da radim?

Ostanite mirni, budite strpljivi. Proći će malo vremena, a okolnosti će se okrenuti u pravom smeru. Zvezde savetuju da ne odbijate da komunicirate sa decom, čak i ako ste ljuti.

 

Škorpija

U novembru ćete morati da izaberete pravi smer za budućnost, izbegavajući greške koje ste ranije pravili. Ključni period mladog meseca zahtevaće odgovornost i zdravo rasuđivanje. Možete privući sreću ili, naprotiv, izbaciti svoj život iz koloseka.

Šta da radim?

Koristite svoj um, ne radite nepromišljene stvari. Takođe morate izbegavati preterano eksponiranje i zadržati svoje namere za sebe. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker