astro prognoze

Od 4. novembra sledi DRAMA: Retrogradni Saturn kreće direktno, a na OVA 4 znaka Zodijaka će preokret NAJVIŠE uticati

0

Na neke horoskopske znakove će dramatično uticati preokret retrogradnog Saturna u direktno kretanje 4. novembra.

retrigradni saturn kreće od 4. novembra sa direktnim hodom i na neke će to uticati jače nego na druge
retrigradni saturn kreće od 4. novembra sa direktnim hodom i na neke će to uticati jače nego na drugefoto: Ironika/Shutterstock

Od marta 2023. Saturn je u horoskopskom znaku Riba: tu će ostati do 2026. godine. Ovaj tranzit je vreme za učenje novih lekcija, a pošto je u astrologiji Saturn tradicionalno povezan sa diciplinom, redom i karmom, ova planeta je zadužena da vam pokaže kako možete da radite na sebi.

 

Saturn je pravedan i neće tolerisati nepravde, a Jarčevi su dobro upoznati sa ovom osobinom svoje vladajuće planete. 

 

Kada planeta počne retrogradno kretanje, to znači da se ne kreće tradicionalnom putanjom, zbog čega se menjaju njena uobičajena svojstva. Na svaku planetu različito utiče retrogradni period (najpoznatiji su"negativni" primeri retrogradnog Merkura).

 

Istovremeno, retrogradni Saturn je vreme za lekcije i testove, koji se ponavljaju sve dok se lekcije ne nauče. Rretrogradni Saturn počeo je 17. juna i završiće se 4. novembra, a na ova 4 znaka će najdramatičnije delovati preokret iz retrogradnog u direktni hod.

 

Horoskop, Mistično, Gatanje, Tarot
foto: STEKLO/Shutterstock

OVAN

 

Retrogradni Saturn je težak test za predstavnike Ovnova. Ovan, naviknut na aktivan način života, morao je malo da uspori i uroni u svet fantazije i podsvesti, da shvati šta ih tačno tamo privlači. Saturn je nastojao da pokaže u kojim oblastima vam nedostaje kontrola. Iskoristite lekciju o retrogradnom Saturnu da napravite plan za poboljšanje svog života.

 

BLIZANCI

 

Predstavnike Blizanaca  očekuju promene u poslu! Pristup poslu će se promeniti: mogli biste da budete opterećeni sa previše obaveza, a nije vam lako da se nosite sa njima. Tokom retrogradnog kretanja Saturna, mogli ste da naučite malu, ali korisnu lekciju o svom stavu prema poslu. Ta lekcija će vam mnogo značiti u karijeri.

 

 

DEVICA

 

Prisustvo Saturna je test snage za Device, ali, za razliku od Ovna, vama je pomogao da ublažite iskušenja. Tema emotivnih veza je bila važna za vas poslednjih meseci dok se Saturn kretao kroz vašu 7. kuću. Imali ste malo predaha tokom retrogradnog hoda Saturna, kako biste pravilno postavili prioritete u odnosima, a razmislite šta vam se desilo tokom ovog perioda, što će vam pomoći da ne budete povređeni i slomljeni tokom perioda direktnog kretanja Saturna.

 

Horoskop, Prošlost, Misterija, Žena
foto: Ironika/Shutterstock

RIBE

 

Predstavnici horoskopskog znaka Riba nisu mogli da ne osete uticaj Saturna. Možda se osećate kao da imate težinu celog sveta na svojim ramenima. Najvažnija lekcija retrogradnog Saturna za vas je obnavljanje samosvesti. Saturn vas je podvrgao raznim testovima kako biste na kraju mogli da pokažete svetu neku drukčiju verziju sebe, zreliju, s više samopoštovanja.

 

Bonus video

Upozorenje astrologa na retrogradni Saturn

 

 

makonda-tracker