šta nam donosi ove jeseni?

Strast, razvod ili VELIKI KRAH u finansijama: Astrološka prognoza za MARS U ŠKORPIJI (do 25. novembra)

0

Kakav će biti vaš horoskop tokom Marsa u Škorpiji, sve do 25. novembra?

mars u škorpiji donosi velike tubulencije
mars u škorpiji donosi velike tubulencijefoto: Ironika/Shutterstock

Kakvo će raspoloženje i motivaciju doneti Mars u Škorpiji?

 

Od 12. oktobra do 25. novembra kroz Škorpiju će se kretati Mars, vladar čvora u Ovnu, primoravajući nas sve da iskusimo pravi teret strasti. Pošto je znak Škorpije povezan sa lovom, najverovatnije ćete morati da se nosite sa unutrašnjim strahovima, kompleksima i strastima.

 

Mars u Škorpiji će nas učiniti ljubomornijim, osetljivijim, a takođe će probuditi prilično moćne životinjske instinkte. „Bori se ili beži“ — to je glavni moto Marsa u Škorpiji.

 

Zbog toga će u ovom periodu biti važno da se bavite svojim unutrašnjim svetom i psihološkim stanjem, a mnogi će se odlučiti i da krenu na terapije kod psihologa.

 

Kako će Mars u Škorpiji promeniti vaš finansijski život?

 

Vrlo brzo, 28. oktobra, dolazi do pomračenja u Biku, u suprotnosti sa Marsom u Škorpiji, što može dovesti do sukoba interesa na osnovu finansija i prilično brzog smirivanja ove situacije. Takođe, ako ste predstavnik znakova Devica, Jarac ili Bik, sreća će vam se osmehnuti tokom ovog pomračenja i dobićete dobar iznos.

 

mlad mesec u škorpiji takođe donosi transformaciju
mlad mesec u škorpiji takođe donosi transformacijufoto: Shutterstock / IgorZh

Ipak, mlad Mesec u Škorpiji 23. novembra će se desiti u konjukciji Sunca, Meseca i Marsa, što će doneti oštru transformaciju po pitanju stanovanja, porodice ili zdravlja.

 

Važno je da se upravo na ovaj dan može rešiti i važno finansijsko pitanje, jer se na nebu formira sekstil između mladog Meseca i Plutona u Jarcu. Konačno, moći ćete da stavite tačku na to do 23. novembra

 

Koji su još bitni datumi?

 

29. oktobar — važan razgovor o tome koji resursi i dokumenti mogu da vam daju osećaj sigurnosti

17. novembar — konjunkcija sa Suncem u Škorpiji u trigonu sa Neptunom može da stvori tešku psihološku situaciju kada morate da rešite finansijski problem i da pritom nešto žrtvujete zarad voljene osobe.

 

Bonus video

Ove znake čeka srećan period u oktobru

 

makonda-tracker