TAJNE BROJEVA

Mesečna NUMEROLOGIJA za NOVEMBAR: Izračunajte svoj broj i pogledajte kakve vas prognoze očekuju

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ovog meseca na planu numerologije.

šta vam donosi numerološka prognoza za novembar?
šta vam donosi numerološka prognoza za novembar?foto: Dzhulbee/Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:


1

 

Oni koji imaju broj 1 jesu najomiljeniji u kosmičkom smislu ovog meseca. U novembru 2023. uživaćete u svemu što univerzum donosi. Moguće je povećanje prihoda, kao i rast vašeg preduzeća. Možda ćete ovog meseca uložiti veliku sumu novca u nešto od čega očekujete prosperitet. Dobro zdravlje. Odnosi će biti dobri, a vi ćete se dobro provoditi sa prijateljima i porodicom.

 

2

 

Imaćete prosečan mesec u pogledu karijere i verovatno ćete se suočiti sa nekim preprekama koje mogu usporiti vaš tempo na poslu. Možda ćete se nositi sa određenim gubicima i morati da iskoristite svoju ušteđevinu. Obratite pažnju na zdravlje, a mogući su mali problemi zbog kojih ćete morati da odete kod lekara. Dobri odnosi sa porodicom, ali potrudite se više kada je u pitanju romantika.

 

trojkama karijera ide u dobrom smeru
trojkama karijera ide u dobrom smerufoto: Dzhulbee/Shutterstock

3

 

Vaša karijera će ići u dobrom smeru, pa ćete dobijati i priznanja. Moguće je i finansijsko povećanje. Ovaj mesec je pogodan za razvoj na poslovnom planu, a naznačeni su finansijski dobici. Vodite računa i o zdravlju. Dobar odnos sa porodicom, ali i u romantičnim vezama.

 

4

 

Energija brojeva koja utiču na vas je ovog meseca na nivou proseka. Pokušajte da se usredsredite na svoj posao jer postoje šanse za neke propuste. Poslovni ljudi treba da budu posebno oprezni prema svojim obavezama. Zdravlje će biti dobro. Pokušajte da budete prilagodljiviji i spremniji na kompromise kada su u pitanju odnosi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker