astro prognoze

Doneće nam PROMENE posle kojih NIŠTA neće biti isto: Horoskop za ratoborni Mars u Vodoliji (do 15. aprila)

0

Iako je Mars u astrologiji ponekad ozloglašena planeta, njegov spoj s Vodolijom donosi rezultate koji nas mogu začuditi na mnogo životnih polja...

foto: SunKids/Shutterstock
foto: SunKids/Shutterstock

Svaki izazov sa kojim se suočavamo jeste prilika za učenje, novu lekciju, rast i razvoj. 

 

Upravo je u toku jedna takva astrološka pojava! Naime, pomalo ozloglašena i ratoborna planeta Mars 6. marta 2022. ušla je u znak Vodolije, gde će biti sve do 15. aprila 2022.

 

Mars je muška planeta, aktivna, pripada elementu Vatre. Vodolija je, s druge strane, element vazduha. Ova dva elementa zajedno deluju tako da daju vatra zagreva vazduh, a vazduh raspiruje vatru. Dakle: imamo pravu harmoniju elemenata! Tako je i u astrologiji.

Mada se Mars ponekad smatra zlonamernom planetom, on često donosi odlične rezultate i ostvarenje ciljeva, uz dobru energiju. Dok je Mars u Vodoliji, oni pomažu pri boljoj koncentraciji, usmeravanju ka ostvarenju ciljeva, odlučnosti, nezavisnosti i boljoj rešenosti da odbranimo svoju poziciju na svim aspektima (posao, porodica, život...).

 

 

Vodolija će obuzdavati agresivnost i impulsivnost Marsa, pa će nad sirovom snagom preovladati logika i razumno ponašanje. Ovo je vreme pozitivnih promena i rada jedne grupe ljudi u zajedničkom interesu. Ne odbijajte pomoć, ne odbijajte timski rad, već prihvatite oberučke: tako ćete lakše doći do željenog cilja. 

 

Retrogradni Mars, Mars
foto: Shutterstock

Krećući se Vodolijom, Mars dolazi u odnos tenzije sa njenim vladarom – Uranom. To je upravo momenat koji podstiče na najvažnije životne promene, promene svih dosadašnjih planova... 

 

Saturn je drugi vladar Vodolije i nalazi se u istom znaku Zodijaka.

 

U periodu do 15. aprila, Saturn u Vodoliji će usmeravati energiju Marsa, a njegov uticaj sprečiće sve moguće konflikte koji su rezultati nepredviđenih rekacija, impulsivnih emocija, nedostatka kontrole... 

 

Horoskop
foto: Ironika/Shutterstock

Tranzit Marsa u Vodoliji vam može doneti prenaglašene emotivne reakcije, čak i duhovnu iscrpljenost na različitim nivoima, ali i da radite nešto što inače ne biste, što vam ne bi palo na pamet... Iskoristite ovaj tranzit da istaknete svu svoju posebnost. 

 

U martu i u prvoj polovini aprila 2022. dešavaju se koreniti životni preokreti. To može kod nekih da se ispolji kao želja da napuste sve i započnu život, maltene, ispočetka. S druge strane, mnogi će neočekivano rešiti velike probleme!

 

Sigurno je to da ni za koga neće biti isto posle ovog perioda. 

 

 

makonda-tracker