astro

NOVČANI horoskop za MART: Šta vašem znaku donose zvezde na polju finansija?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu finansija ovog meseca...

foto: PH888/Shutterstock
foto: PH888/Shutterstock

Osim novčanog horoskopa, proverite i uopšteni mesečni horoskop za svaki znak, kao i mesečnu numerologiju za mart.

 

OVAN

 

Pravili ste greške što se finansija tiče, ali zaboravite na negativne stvari i ne prekorevajte se dalje. Iz svega ste naučili lekciju. Ograničite troškove na neko vreme kako ne biste zapali u potencijalne dugove. Na poslu ćete imati konkurenciju, ali ne zaboravite na fer plej. Moraćete da donesete važnu odluku vezanu za karijeru.

 

BIK

 

Ovaj mesec donosi mnogo dinamike, a ako ste imali želju da promenite život, pravo je vreme za to jer će uslediti i veća zarada! Došlo je vreme za akciju. Položaj planeta utiče na povećanje dobiti, a to se može odnositi na platu, ali i na neočekivane dobitke ili čak nasledstvo.

 

 

BLIZANCI

 

Planete koje su vaši zaštitnici izašle su iz senke, a to znači da će se pojaviti nove mogućnosti za povećanje prihoda. Obratite pažnju da ne propustite šansu. Osim prihoda, vrlo je moguće da se jave i nepredviđeni troškovi. Najvažnije je da ostanete smireni i na svom putu. Ambiciozni Blizanci imaju velike šanse da dobiju rukovodeću poziciju u firmi ili u timu.

 

RAK

 

Tokom ovog meseca očekuje vas dosta dinamike, kao i brojne ponude. Zvezde vam savetuju da ih prihvatite jer imaju velike izglede za uspeh. Čak i da naiđete na prepreke, vaše prodorne sposobnosti i snalažljivost će ih savladati. Ostanite svoji i držite se svog cilja, drugi će to znati da cene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker