pripazite se!

Za njih slede IZAZOVI i TURBULENCIJE: 3 znaka kojima vladavina Riba ne donosi samo med i mleko (do 20. marta)

0

Dok je za neke period vladavine Riba pravo blagostanje, drugima slede finansijski problemi... Proverite imate li od čega da strepite i da li pripadate onim horoskopskim znakovima koji će imati izazovne dane do 20. marta

foto: MaxFrost/Shutterstock
foto: MaxFrost/Shutterstock

Vladavina Riba donosi nam neobičan period od 19. februara do 20. marta, a horoskop svakom znaku Zodijaka predviđa period novog životnog poglavlja.

 

 

Upozoreni smo na to šta nikako ne smemo raditi kada je u toku vladavina ovog emotivnog i nežnog horoskopskog znaka, pa ne smemo fantazirati, puštati neke odnose da zahladne i zaboraviti na ljubav... Kada Venera i Mars uđu u znak Vodolije, one utiču na ljubavni plan. Ipak, nikada nije dobro idealizovati. 

 

Iako će za neke znakove ovaj period biti veoma radostan, tri horoskopska znaka prate turbulencije i izazovi... 

 

Devojka, Sudbina, Horoskop
foto: Igor Rain/Shutterstock

STRELAC

 

Strelčevi, došlo je vreme da sačekate proleće "očišćeno" i nesputano. Rešite se svega što vam je višak, pravi haos u kući, glavi... pa čak i kad su u pitanju ljudi. Treba da ostavite taj prostor u srcu za nekoga ko će pozitivnije uticati na vas i vaš pogled na svet. Izađite iz zone komfora. Prilagodite se promenama koje će učiniti da rastete. Nijedan period promene nije lak, ali ovi izazovi će na kraju imati samo dobar efekat na vaš život.

 

JARAC

 

Osećate se neshvaćeno, zbunjeno... Glavca vam je u oblacima, a ovaj period donosi izazove i padanje na zemlju, ali dočekajte se čvrsto i na nogama. Slušajte savete bliskih ljudi, ali budite sigurni da su iskreni. Čekaju vas konflikti sa dragim osobama. Budite otvoreni, ali nemojte vređati druge kako biste svoju poentu nekome dokazali.

 

Moda, Šljokice, Horoskop
foto: Alex Volot/Shutterstock

VODOLIJA

 

Za Vodolije će ovo biti malo turbulentniji period, jer ih čekaju finansijski problemi. Mnogo trošite, posebno na stvari koje vam nisu potrebne. Pazite kome pozajmljujete novac. Krenite da štedite i vodite računa o organizaciji i trošenju novca. Neke Vodolije gomilaju dugove.

 

 



 

makonda-tracker