obratite pažnju!

Ako ste jedan od njih, poslušajte savete astrologa: 3 horoskopska znaka koja će imati težak period tokom marta

0

Ako budete slušali znakove kraj puta i na vreme identifikovali probleme koji mogu da vam pokrave dane u trećem mesecu u godini, uspećete da se izborite sa njima i naučite velike lekcije. 

foto: tommaso79/Shutterstock
foto: tommaso79/Shutterstock

Kako astrolozi kažu, u matru će za 3 horoskopska znaka doći težak period, odnosno susrešćete se sa brojnim nedaćama, ali to ne mora da znači da ćete takvu energiju sa sobom preneti i u mart. Ako budete slušali savete, lako ćete se izboriti sa problemima. 

 

  • Vodolija

 

Osobe u ovom znaku srešće se sa manjim preprekama u prvoj polovini marta, ali će se one sve više produbljivati te ćete se sresti sa nekim problemima koje nise očekivali. Još gore je da sve nedaće gurate pod tepih, jer će se samo gomilati pa im ne možete naći rešenje. Neophodno je da sve probleme detaljno analizirate i otklanjate ih iz vašeg života. Na poslu se posvetite zadacima koje imate da rešite, a partneru ili partnerki otvoreno recite šta vam smeta. Samo budite iskreni i sve će se dobro završiti. 

 

 

 

Ovnovi će dosta preispitivati to da li su zadovoljni svojim životom i da li u njemu uživaju. U sve to moraće da se suoče i sa tajnama koje su ih mučile kroz život, te će neke stvari iz prošlosti ponovo isplivati što će vam napraviti problem. Morate ići "u susret" tim stvarima i u hodu ih rešavati. Sve ovo biće neočekivano, ali ukolikoih na vreme budete primećivali nedaće, lakše ćere ih rešiti. 

 

1 / 3 Foto: Josep Suria/Shutterstock

 

 

 

Bikovima mogu napraviti probleme neke sitne nedaće koje im se gomilaju u svakodnevnom životu, zato je neophodno da ih na vreme identifikujete i da tako iz njih učite i da sve to primenite dalje u životu. Uz pomoć ovih prepreka koje ćete nesumnjivo uspešno rešiti, dobićete veću snagu za dalje borbe u životu. Pomirite se sa činjenicom da je sve prolazno, pa i problemi. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker