TAJNE BROJEVA

Mesečna NUMEROLOŠKA prognoza: Kakva sudbina čeka VAŠ BROJ ovog marta?

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ovog meseca...

foto: Look Studio/Shutterstock
foto: Look Studio/Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Ovog meseca će vam biti naklonjena atmosfera na radnom mestu, a pojaviće se i mogućnost za napredovanje! Oprezno s finansijama. Biće dosta troškova. Razmišljajte trezveno i pažljivo donosite odluke, uz dosta promišljanja. Sredinom meseca moguć je sukob mišljenja ili svađa. Na porodičnom i ljubavnom planu sledi harmonija, ali, ipak, povedite računa o zdravlju, posebno krajem meseca.

 

2

 

Početak meseca nosi obaveze, ali imaćete dobar odnos s kolegama na poslu. Moći ćete i da zaradite više nego obično, ali nemojte ulaziti u konflikte s konkurencijom. Moguć je službeni put krajem meseca. Potražžite savete iskusnijih od sebe, značiće vam. Imaćete odličan odnos s partnerom i prijateljima. Zdravlje je stabilno.

 

Selfi, Osmeh, Sreća, Horoskop, Devojka
foto: GaudiLab/Shutterstock

3

 

Ovog meseca očekuju vas sreća i blagostanje. Idealna moguća situacija na poslu, timski rad donosi poboljšanja, a vama dobre rezultate. Kraj meseca donosi nove pozitivne promene. Nemate mnogo vremena za partnera, ali i to će se promeniti. Budite oprezni u saobraćaju i ne ignorišite tegobe.

 

4

 

Ovog meseca vas čeka priliv pozitivne energije, ali i rad na novim projektima. Dobro ste se pokazali pred nadređenima, te će biti mogućnosti i za zaradu. Sledi dosta uspeha na svakom polju. Ljubav vam cveta, a partner vam je posvećen. Ipak, kraj meseca donosi porodične sukobe. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker