ASTRO

Dnevni horoskop za 4. oktobar: Lavovi će načiniti bitan prvi korak, a Škorpijama prošlost kuca na vrata

0

Spremite se za dan pun avantura...

foto: Shutterstock / Boiko Olha
foto: Shutterstock / Boiko Olha

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Pozitivan aspekt doneće vam uspeh u oblastima saradnje sa inostranstvom, turizmu i obrazovanju. Napredak u karijeri. Slobodni Ovnovi mogu da se zbliže sa osobom koja im se već dugo dopada. Novi početak. Zadržavanje vode u organizmu, uzrokuje natečenost zglobova.

 

BIK

 

Pozitivna energija prožima vaše polje prometa omogućavajući vam finansijski napredak. Unapređenje poslovanja. Uspešno ćete rešiti jedan problem na porodičnom nivou. Očekuje vas konstruktivan razgovor sa partnerom. Reumatski bolovi, reagujete na svaku promenu vremena.

BLIZANCI

 

Očekuje vas početak rada na novom projektu ili početak privatnog biznisa sa prijateljima. Proširenje saradnje. Vaš odnos sa partnerom se sve više stabilizuje. Uskoro vas očekuje uspeh u jednom zajedničkom poduhvatu. Pad imuniteta, pojačajte ga ishranom.

 

RAK

 

Pozitivna energija aktivira vaše polje prometa i donosi vam finansijski uspeh i to posebno u oblasti trgovine i uslužnih delatnosti. Razlike u stavovima mogu dovesti do nesuglasica s partnerom. Neophodno je prilagođavanje. Izbegavajte pušenje, kao i zadimljene prostorije.

Nastavak na sledećoj strani...

LAV

 

Finansijski dobitak ili povišica i unapređenje na poslu predstavljaju glavnu temu ovog dana. Dobićete pohvale za svoj rad. Početak nove ljubavne veze sa osobom koju već dugo poznajete. Važno je da načinite prvi korak. Nervozni ste, a da nemate pravi razlog za to.

 

DEVICA

 

Planete vam pružaju pozitivan podsticaj da zablistate po rezultatima i po govorničkoj veštini. Nalazite se u dilemi da li da pređete preko nekih stvari i nastavite vezu ili da se distancirate od partnera. Probavne smetnje, često pribegavate brzoj, masnoj hrani.

VAGA

 

Obazrivo upravljajte novcem, jer vam u ovom periodu neke važne uplate mogu kasniti. Pripremite rezervni plan. Očekuje vas izuzetno važan razgovor s partnerom, kroz koji ćete uspešno prevazići ranije nesuglasice. Loša cirkulacija. Možda biste se trebali posavetovati sa internistom.

 

ŠKORPIJA

 

Povoljni aspekti u vašem polju novca i poslovanja, doneće vam napredak na više nivoa. Napredak u karijeri. Očekuje vas susret s nekim iz vaše prošlosti. Pripremite se za iznenađenje, ta osoba se mnogo izmenila. Izbegavajte alkohol, već vam je jetra ugrožena.

Nastavak na sledećoj strani...

STRELAC

 

Uspeh i napredak u karijeri zahvaljujući odličnim rezultatima u okviru profesionalnog usavršavanja. Nepoverenje od strane partnera vas može izbaciti iz takta. Neki detalj može biti povod za burnu raspravu između vas. Osećate umor, stalno ste pod nekom tenzijom.

 

JARAC

 

Konfuzna situacija što se tiče krajnjeg roka i greška nekog saradnika danas mogu da vam stvore problem. Pripremite rezervni plan. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Bika. Društvo pozitivnih ljudi oko vas donosi raspoloženje.

VODOLIJA

 

Današnji pozitivan aspekt u vašem znaku donosi vam uspeh u poslovnoj komunikaciji. Uspešni pregovori. Danas vas očekuje prijatan izlazak s društvom na kojem ćete upoznati jednu veoma šarmantnu Vagu. Vrtoglavica, meteoropata ste i reagujete na svaku promenu vremena.

 

RIBE

 

Poslovno putovanje može da vam donese nepredviđen razvoj okolnosti. Pripremite rezervni plan. Partner vam zamera da ste postali veoma distancirani i da živite u svom svetu. Potrudite se da sve to ispravite na vreme. Bolovi u stopalima, problemi sa zglobovima.

 

 

makonda-tracker