DA LI STE MEĐU NJIMA?

Oktobar je njihov srećan mesec: Ova TRI ZNAKA Zodijaka očekuje mesec pun USPEHA i veliki priliv NOVCA

0

Ako je verovati onom što iskusni astrolozi tvrde oktobar je mesec koji pojedinim zodijačkim znacima donosi uspeh i sreću 

foto: Shutterstock / Ryzhkov Oleksandr
foto: Shutterstock / Ryzhkov Oleksandr

Prvi jesenji mesec za neke pripadnike horoskopa biće vreme koje treba iskoristiti na pravi način.

 

U tom periodu će se otvoriti vrata za nove poslove, a konačno će se i veliki trud uložen proteklih meseci isplatiti.

 

 

Proverite da li ste među srećnicima koji će u oktobru osetiti potpuno blagostanje i sreću.

 

Lav

 

Oktobar je mesec kada će pripadnici rođeni u znaku Lava maksimalno napredovati na polju karijere. Njihova sposobnost i produktivnost biće ključ za postizanje uspeha. Dugotrajan trud konačno će biti primećen i nadređeni će vas zbog toga nagraditi višom pozicijom, a moguća su i povećanja plate. Ipak, trudite se da vas to ne ponese previše, već se fokusirajte na nove poslovne uspehe i napredujte i dalje.

 

sreća, žena, devojka, uspeh, horoskop, rođendan
foto: Shutterstock

 

Devica 

 

Romantične Device ovo je period u kojem ćete uživati svim čulima. Oktobar je trenutak idealan za jačanje veze sa partnerom. Ipak, nemojte zapustiti ni poslovne obaveze, jer je ovo period kada ćete moći da napredujete i na tom polju. Planirajte zajednički odmor sa partnerom, jer to može da bude prelomni trenutak, a možda čak i vreme kada će se dogoditi brak. 

 

Strelac

 

Uporni Strelčevi ovaj oktobar treba da iskoriste kako bi konačno dobili ono što su i zaslužili. Fokusirajte se na jačanje profesionalnih pozicija. Uspećete da pokažete svoje snage i veštine i ostvarite napredak u karijeri. Budite samouvereni, ne dozvolite da neko manipuliše vama. Iako će vam delovati teško, samo korak vas deli do velikog poslovnog uspeha i pozicije o kojoj maštata godinama. Uz to postoji potencijal i za veći novčani priliv, potrebno je samo da se izborite za svoje mesto pod zvezdama. 

 

 

makonda-tracker