konačno lepe vesti

Važi za sve znakove! Evo kad nastupa najpovoljniji period za LJUBAV ove godine

0

Leto se završila, jesenja ravnodnevnica je došla i prošla, ali vrelina je i dalje tu – makar u ljubavi!

foto: Love Solutions/Shutterstock
foto: Love Solutions/Shutterstock

Venera, planeta ljubavi i strasti, ulazi u polje Vage 29. septembra i tu ostaje sve do 23. oktobra, što je dobra vest za sve koji su imali ljubavne jade u proteklom periodu, ali i one kojima nikad nije dosta romantike, poljubaca, znakova pažnje i uzbudljivih večeri među čaršavima.


Narednih nekoliko nedelja očekujte da će se vaši ljubavni odnosi produbiti, da ćete se osećati kao da je konačno sve u ravnoteži i da će na ovom planu jednostavno sve procvetati!

 

Zvuči predobro da bi bilo istinito, ali astrolozi kažu da s Venerom u Vagi nastupa energija koju moramo da iskoristimo!


Ukratko, Venera u Vagi biće naš spasilac u mesecu velikih energetskih i izazovnih promena – kaže astrološkinja Naajana Montufar. – Veći deo ovog tranzita dešava se u oktobru, mesecu u kom će više planete krenuti retrogradno, mesecu pomračenja i drugih važnih promena.

 

Venera, Planeta Venera, Astrologija
foto: Outer Space/Shutterstock

Kako objašnjavaju astrolozi, Venera se u polju Vage oseća kao kod kuće jer ona njen prirodni vladar.


Naš urođeni šarm viće izraženiji, a kreativni sokovi ponovo počinju da teku – ističe astrološkinja Stefani Kampos. – Takođe, preispitivaćemo sistem vrednosti i koncept pravde i pravičnosti.


Oni očekuju i da će se pripadnici svih znakova, a naročito Vage, osećati fokusiranije na zajednicu i da će ih privlačiti zadovoljenje pravde.


Budući da je Venera planeta ljubavi, najsnažniji će biti njen uticaj na ovom planu. Možete očekivati da će veze biti mirne, spokojne, tople, a ovo je i period kada ćemo radije nego inače otkazivati planove kako bismo se posvetili svojoj drugoj polovini. Pred nama je i više kompromisa, saradnje s partnerom i prilikama za romantiku... Šta nam više treba?

 

 

makonda-tracker