ples planeta

Mesečni horoskop za OKTOBAR: S Vodolijama nema rasprave, Bikovi privode kraju ljubavne igrice (ZA SVAKI ZNAK)

0

Kome je odličan trenutak za putovanje s voljenom osobom, a kome se sprema veći priliv novca? Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama!

foto: Nadya Korobkova/Shutterstock
foto: Nadya Korobkova/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

 

OVAN

 

POSAO

 

Konačno dolazite do pravnih rešenja i dokumentacije na koju ste duže vreme čekali. Osećate se kao da ste skinuli veoma težak teret sa svojih leđa. Konačno možete da se posvetite svom poslu. Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte još nečije mišljenje. Neka to budu osobe u koje imate poverenja, iskustva. One ne samo mogu da vam daju pravi savet, veći da vas povežu sa pravim ljudima, koji nešto znače u poslovnom svetu. Od toga možete imati višestruke koristi.

 

LJUBAV

 

Idealna faza za putovanje sa voljenom osobom. Možete imati veoma lepe i prijatne zajedničke trenutke! Željni ste avantura i vremena koje ćete pokloniti jedno drugome, kako bi isprobali neke nove stvari. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Da biste raspršili sumnje, porazgovarajte o trenutnoj situaciji, iznesite svoje sumnje. Njegovo objašnjenje će vas potpuno umiriti, jer nemate razloga da sumnjate u njegovu vernost. Partner i dalje gaji snažne emocije prema vama.

 

ZDRAVLJE

 

Mogući su manji problemi vezani za krvotok. Povedite računa o povišenom pritisku, nemojte se izlagati stresnim situacijama.

 

BIK

 

POSAO

 

Dolazite do informacije da nadređeni razmišljaju o tome da vam ponude unapređenje. Ne želite da žurite sa donošenjem zaključaka, ali jedva čekate da informacija postane zvanična. Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti. Morate se prilagoditi zakonima tržišta. Inače, vi ste neko ko rado prihvata nove ideje, ali ste i sami skloni inovacijama. Budite oprezni, ne iznosite ih javno, mogu biti iskorišćene na neprofesionalan način.

 

LJUBAV

 

Rešili ste da osobi koja vam se dopada to stavite i do znanja. Ljubavne igrice polako privodite kraju, jer nemate više strpljenja. Možete očekivati pozitivnu reakciju, ali i malo odugovlačenja. Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera. Slobodni Blizanci umeju da se nametnu u društvu i da budu vodeća figura. Oko sebe uvek imaju tajne obožavaoce, umeju da flertuju, ali ni ovog puta im se niko neće dopasti. Partner mora imati kvalitete, jer je Bik vrlo zahtevan.

 

ZDRAVLJE

 

Veoma povoljan period u kom ste puni energije. Posvetite se aktivnostima koje vam prijaju i koje vas opuštaju.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO

 

Nadomak ste pokretanja nekog važnog posla. Postoje neke stvari koje niste još sasvim dovršili i sada ćete se prihvatiti tog posla. Nemojte da dopustite da vas negativna atmosfera u radnom okruženju uvuče u svoj vrtlog. Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili rezultate. Inače, niste osoba koja je podložna tuđim uticajima, umete da ostvarite poslove koji su vrlo rentabilni, profitabilni. Takođe vam je važno i kakav ćete trag ostaviti nakon završetka ovih poslova. Preporuka koju poslovni saradnik može dati je vrlo važan segment u sklapanju novih poslova.

 

LJUBAV

 

Teško vam je da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Imate neke lične nedoumice, nesigurnosti koje vas koče. Potrebno je da poradite na samopouzdanju, u suštini je sve ipak u vašoj glavi. Oslonite se na svoju intuiciju, jer hemiju koja vlada među vama svi prepoznaju. Ona lebdi u vazduhu, prosto je možete fizički opipati. Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom. Oni koji su u vezi, mogu biti nezadovoljni zbog učmalosti, nedovoljne akcije.

 

ZDRAVLJE

 

Potrebno je da pronađete neki način da se relaksirate i oslobodite nagomilanog stresa koji može da izazove i neke veće probleme.

 

RAK

 

POSAO

 

Tokom ove nedelje imate veoma povoljne aspekte na polju posla. Možete ostvariti velike pomake kroz komunikaciju, poslovne pregovore. Povoljan je period i za potpisivanje novih ugovora za saradnju. Ukoliko kod sebe prepoznate pad koncentracije, na poslovni susret povedite sa sobom saradnika kome verujete,koji vam je beskrajno odan. Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Poslovnoj okolini je veoma poznata vaša sposobnost vizuelnih rešenja. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju.

 

LJUBAV

 

Lako možete ostvariti neko novo poznanstvo. Flertujete u prolazu, gde god da se pojavite i lako osvajate simpatije pripadnika suprotnog pola. Iskoristite ovaj povoljan period ako ste slobodni. Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate moguće odgovore. Po prirodi ste vrlo osetljivi i lako reagujete na svaku provokaciju, obično kroz suze. Umete krivo da tumačite partnerove opaske. Važno je steknete veću sigurnost i da konačno shvatite koliko zaista vredite.

 

ZDRAVLJE

 

Čuvajte se kada su u pitanju respiratorne infekcije. Izbegavajte cigarete, duvanski dim i zagušljive prostorije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker