icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

prognoza

Mesečni KINESKI HOROSKOP za oktobar: Tigrovima neće ići na finansijskom planu, Kozama je vreme za NOVI POČETAK

Saznajte šta ste u kineskom horoskopu i šta vam on predviđa za oktobar 2022. godine

foto: Bigone/Shutterstock
foto: Bigone/Shutterstock

Po jednoj staroj kineskoj legendi, Buda je pozvao sve životinje na slavlje, a odazvalo se samo njih 12: pacov, bivo, tigar, zec, zmaj, zmija, konj, koza, majmun, petao, pas i svinja.


U znak poštovanja prema životinjama koje su došle na proslavu, on je rešio da svaka od njih dobije jednu godinu u kojoj će biti posebno cenjena, a to je danas 12 znakova po kineskom horoskopu. Ako ne znate šta ste u kineskom horoskopu, pogledajte na kraju članka.


Kako astrolozi najavljuju, svi oni će imati vrlo zanimljiv oktobar ove godine...

 

Pacov


Čeka vas veliki uspeh na poslu! Što se više trudite, veća će biti i nagrada, a rašće i vaš potencijal.


Oktobar je za vas odlična prilika za nove početke na svim poljima, posebno na poslu, a povoljan je trenutak i da se oslobodite loših navika, poput poroka, i započnete nešto novo.


Bivo


Oktobar vam donosi nova saznanja i priliku da usvojite nova znanja. Sve što probate da naučite lako će se "primiti" kod vas, a imaćete i mnogo motivacije. Tokom ovog meseca ćete ostati istrajni u onome u čemu ste ranije odustajali.

 

Kineski horoskop, Horoskop, Astrologija
foto: Shutterstock/stasB

Tigar


Tokom oktobra ćete jačati odnose sa svima: kolegama, prijateljima, porodicom, emotivnim partnerom. Ipak, na finansijskom planu neće biti tako sjajno, pa je izuzetno važno da štedite i da se ne libite da zamolite druge za pomoć ako "zaškripi".


Zec


Na poslu je konačno sve kako treba, a sada je pravi momenat da se posvetite porodici i rešavanju nekih starih problema. Makar to bila i samo komunikacija s nekim članom – sada je trenutak da se ponovo povežete i rešite nesporazume.


Zmaj


Tokom oktobra u prvom planu mora biti zdravlje. Posebno ste osetljivi u narednom periodu, pa pripazite i na ishranu, i na oblačenje, i na kontakte s drugima. Sada je pravi trenutak da uvedete promene u svoj životni stil, počnete da trenirate i sl.


Zmija


Novi izazovi su pred vama, kako privatno tako i na poslu. Da biste uspeli u karijeri, ne stidite se da tražite pomoć onima koji imaju više iskustva i znanja, a i privatno ćete morati da se oslanjate na druge kako biste pobedili probleme.

 

Nastavak na sledećoj strani.