ASTRO

Dnevni horoskop za 23. septembar: Device čekaju zdravstveni problemi, dok će se Škorpije razočarati

0

Ovog dana svi treba posebnu pažnju da obrate na zdravlje...

foto: Kamil Macniak/Shutterstock
foto: Kamil Macniak/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Glavna tema ovog dana vrteće se oko izuzetno bitnih odluka. Planetarni aspekti donose promene u vašoj karijeri. Partner vam prigovara da ga zanemarujete i počinje da sumnja u vas. Ispravite svu tu nepravdu na vreme. Nervoza.

 

Bik

 

Akcenat ovog dana je na rešenjima pravnih pitanja. Poseban uspeh očekuje Bikove koji rade u obrazovnim ustanovama ili se bave pravom. Ovaj dan vam donosi lep izlazak u društvo zajedno s partnerom. Harmoničan period. Pad imuniteta.

Blizanci

 

Ovaj dan posvetite tome da ponovo osmislite daleko fleksibilniji plan radnih aktivnosti, jer ćete morati da improvizujete rešenje nekog problema. Ovaj dan provodite u lepoj i harmoničnoj atmosferi sa partnerom i u krugu svoje porodice. Planirajte ovaj vikend, odlazak na neko mirnije mesto.

 

Rak

 

Planete u vašem polju javnosti najavljuje intenzivnije javne nastupe. Uspeh ćete postići svojim govorničkim umećem. Uspešno ćete prevazići jedan stari problem u okviru vašeg odnosa. Očekuje vas ozbiljan razgovor. Nesanica.

Nastavak na sledećoj strani...

Lav

 

Naglašeno polje poslovanja stavlja akcenat na poštovanje prioriteta. Ukoliko budete povukli prave poteze, očekuje vas veliki pomak u karijeri. Partner vam je naneo neku nepravdu i to želite da ispravite. Rešite to iskrenim razgovorom. Masna jetra.

 

Devica

 

Oprezno upravljajte finansijama, jer se može desiti da vam određeno svota nedostaje za dalje investicije. Pripremite rezervno rešenje. Partner vam zamera da ste previše obuzeti obavezama. Posvetite mu više vremena. Pesak u bubrezima.

Vaga

 

Vaš odnos sa nadređenima danas može da bude problematičan. Mogući su nesporazumi i nesuglasice, pa je neophodno kompromisno rešenje. Konfliktnu situaciju sa partnerom može da izazove ljubomorna scena i to na javnom mestu. Problem sa žučnom kesom.

 

Škorpija

 

Čuvajte se manipulativnih kolega na poslu, jer su danas moguće razne spletke. Zadržite neutralan stav. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi može vam obnoviti i neko staro razočaranje. Nalazite se u dilemi. Problem sa stomakom.

Nastavak na sledećoj strani...

Strelac

 

Planetarni aspekti u vašem polju finansija u potpunosti stavlja akcenat ovog dana na pitanje novca. Moguć je veliki dobitak. Danas može doći do nesuglasica sa ukućanima, tako da se možete osetiti neshvaćenim. Problem sa grlom.

 

Jarac

 

Danas ste glavni akter na pozornici. To će vam doneti važnu odluku i polaganje temelja dugoročne saradnje. Vaš odnos sa partnerom danas može biti veoma komplikovan. Isplivala je neka nepravda iz prošlosti. Unosite malo vode u organizam.

Vodolija

 

Glavnu tema ovog dana predstavljaju vaši poslovni odnosi sa kolegama i nadređenima. Očekuju vas pohvale i povišica. Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Razmislite dobro o svemu. Zadržavanje vode u organizmu.

 

Ribe

 

Ovaj dan donosi vam mogućnost da započnete privatni biznis sa nekim prijateljima. To može doneti značajan dobitak. Slobodne Ribe večeras očekuje veoma romantičan sastanak sa osobom u znaku Device ili Jarca. Bolovi u stopalima.

 

makonda-tracker