budite obazrivi s njima

Ovo su tri najgora znaka Zodijaka: Pred drugima glume da su jaki, a zapravo su slabi i osvetoljubivi

0

Neki znakovi Zodijaka često žele da o sebi stvore sliku snažnih ljudi, koje ništa ne dotiče, a zapravo nisu takvi 

foto: Shutterstock / HBRH
foto: Shutterstock / HBRH

Ukoliko je verovati astrolozima, svaki znak Zodijaka nosi neke karakteristike, koje kad tad isplivaju na površinu.

 

Zahvaljujući njima svi smo različiti, a oni koji veruju u horoskop, smatraju da je to istina i uvek se oslanjaju na to. Ipak, horoskop je često tu samo da nas zabavi, nikako rastuži ili zabrine.

 

 

Uživajte čitajući još jedan zanimljiv tekst o osobinama horoskopskih znakova, ali se nemojte njime opterećivati, savetuju astrolozi. 

 

Rak

 

Pripadnici ovog znaka imaju i čvrstu i nežnu ličnost, u zavisnosti sa kim su u društvu i kako su raspoloženi. Odaju utisak da su mentalno jaki, pa čak i nedostupni i površni.

 

Ali iza te maske kriju se osećajnost i neka neobjašnjiva tuga. Rakovi su vrlo emotivni i spremni da učine sve za ljude koje vole, čak i na sopstvenu štetu.

 

Devica

 

Mnogim ljudima deluju kao odmerene i vrlo hladne osobe koje ništa ne može da dirne. Međutim, Device su izuzetno plemenite, empatične i uvek spremne da pomognu drugima, pa čak i kada se radi o ljudima koje vide prvi put u životu.

 

Devojka, Žena
foto: goodluz/Shutterstock

 

Odlični su radnici koji će svoj posao završiti kvalitetno. Perfekcionisti su i ne vole kolege na poslu koji “zabušavaju” pa posao ne odrade kako bi trebalo.

Device su privatno vrlo odane, pouzdane, brižne i kao partneri i kao prijatelji.

 

Škorpija

 

Nekima Škorpije deluju kao jedan od najopasnijih znakova, kojima ne žele da se zamere.

 

Znaju da deluju mistično, mračno i ozbiljno pa ljudi, koji ih ne poznaju dobro, neretko drže distancu i vrlo su zvanični s njima.

 

Međutim, iza tog oklopa krije se dobra duša. Odani su, strastveni, osećajni I na njih uvek možete računati. Sve će uraditi za ljude do kojih im je stalo.

 

 

makonda-tracker