ASTRO

Dnevni horoskop za 15. maj: Blizance čeka romantični izlazak, a Ribe nova ljubav

0

Saznajte šta su vam planete pripremile... 

Proleće, Leto, Horoskop, Sreća
foto: Standret/Shutterstock

 

Strelac

 

Dominantna tema ovog dana, jer su veoma važne vesti o promenama u načinu rada u narednom periodu. Promene u timu saradnika i metodama rada. Strelčeve danas očekuje bogate društveni život, mnogo izlazaka i poznanstvo sa novim krugom ljudi u okviru kojeg mogu sresti svoju srodnu dušu. Slojevito se obucite.

 

Jarac

 

Razmišljate o promeni radnog mesta, a planete vam pružaju podršku u tome da pronađete bolju poziciju za sebe, kao i daleko bolje uslove rada. Jarčevi koji su u vezi razmišljaju o formalizaciji svog odnosa sa partnerom i planiraju proširenje porodice. Prehlada praćena teškom upalom grla.

 

 

Vodolija

 

Vodolije su u ovom periodu veoma okrenute saradnji sa inostranstvom i stranim kompanijama. Pa ipak, dobro razmislite o svemu, jer prvobitno obećanja ne moraju odgovarati realnosti. Vodolije očekuje izlazak u zanimljivo društvo i novi krug poznanika u kojem će moći da pronađu veoma privlačno osobu. Nervoza.

 

Ribe

 

Iza vas je naporna nedelja u okviru koje ste radili pod velikim pritiskom krajnjih rokova, a uskoro vas očekuje početak rada na novom projektu. Ovog puta postignite bolji dogovor. Slobodne Ribe mogu da započnu novu vezu sa osobom u znaku Device, Vodolije ili Jarca. Problemi sa stomakom.

 

 

makonda-tracker