ASTRO

Dnevni horoskop za 15. maj: Blizance čeka romantični izlazak, a Ribe nova ljubav

0

Saznajte šta su vam planete pripremile... 

Žena, Proleće, Leto, Cvet, Osmeh, Sreća, Horoskop, Žuta boja, Šešir, Cvetni dezen
foto: Maria Markevich/Shutterstock

 

Lav

 

Vaš poslovni saradnik, koji vam je tokom prethodne nedelje zadavao probleme ne pridržavajući se svojih obećanja, može svojim ponašanjem doprineti vašoj odluci o prekidu saradnje. Budite otvoreni za razgovor sa partnerom koji vam prigovara da mu ne posvećuje dovoljno pažnje. Rešite to zajedničkim razgovorom. Nervoza.

 

Devica

 

Novi početak ili novo radno mesto može biti dominantna tema ovog dana. Nalazite se pred potpisivanjem veoma unosnog ugovora o dugoročnoj saradnji. Device koje su u vezi planiraju zajedničku budućnost sa partnerom i dogovaraju se o zajedničkoj budućnosti. Željni ste odmora.

 

 

Vaga

 

Prethodna nedelja mogla vam je doneti nerviranje zbog nekih manipulacije od strane najbližih saradnika. Od ključnog je značaja da zauzmete ispravan stav prema svemu. Početak ljubavne avanture sa osobom koju možete upoznati preko posla može se odvijati pod velom tajne, jer ne želite da to saznaju drugi. Zuboboolja.

 

Škorpija

 

Ovaj dan vam donosi uvid u pozitivan bilans prethodne nedelje. Očekuje vas reorganizacija poslovanja i uvođenje novih metoda rada što će zahtevati prilagođavanje. Nalazite se u dilemi, jer vas partner svojim nedoslednim ponašanjem dovodi u situaciju da ne znate kuda vaša veza zapravo vodi. Nervoza.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker