jeste li to vi?

Period koji dolazi za neke će biti NAJLEPŠI U ŽIVOTU: Ove horoskopske znakove čeka, zagarantovano, PRILIV NOVCA NA LETO

0

Planete su odlučile da vas obraduju fenomenalnim danima koji vas čekaju u bliskoj budućnosti. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovo nikako ne znači da samo treba da čekate novac koji će vam pasti sa neba, nego da se potrudite i lakše iskoristite šanse koje će vam se ukazati u životu. 

 

 

Devica, Vodolija i Blizanci

 

Ovim znakovima dosta će doprineti Merkur posebno kada prođe period retrogradnosti, što je 4. jun. Planete su savršeno postavljene za ova 3 znaka i samo je potrebno da pametno usmere svoju energiju i da budu otvoreni za nove izvore prihoda koji im dolaze. Leto je pravi period za to. Lepo vreme je takođe odličano za ulaganje u nekretnine. 

 

1 / 5 Foto: Roman Samborskyi//Shutterstock

 

Ribe, Bik i Vaga

 

Ova tri znaka će posebno da obraduje Venera koja će ovog leta biti u povoljnoj poziciji za njih i to će da potraje do 11. avgusta, kada će preći u znak Lava. Ona pored ljubavi upravlja i odnosima i organizacijom, pa će pomoći ovim znkovima da ostvare svoje ciljeve. Ova tri znaka će odlično prosperirati u onim oblastima gde je moguć napredak i finansijski boljitak. Imaće snage da rade i da unapređuju svoje sposobnosti. 

 

 

Horoskop, Misterija, Noć, Mrak
foto: Ironika/Shutterstock

Samo ne smete pokleknuti pred pohlepom jer Venera ne voli takve ljude. Oduprite se tome i ovo leto će vam biti najlepši period u životu. 

 

 

makonda-tracker